Egy streamer ezt a szöveget rakta ki Discordra. Szerintetek mennyire elborult/beteg gondolkodásmód ez?
Én pontosan tudom kiről beszélsz, és teljes mértékben egyetértek vele.
Ő egy streamer, ez is sok időt és munkát vesz igénybe.
Tényleg krva sokszor segít tanulni idősebb/fiataloknak egyaránt (többek közt nekem is segített többször is)
Tényleg krva sok pénzt költ a nézőire.
És tényleg krva sokan használták ki az őszinte szívét, odamentek segítséget kértek, kisírták a lelkület és eltűntek egy életre.
Nagyon sok embernek segített egy nagyon szar élethelyzetből kikerülni (többek közt nekem is btw)
Úgyhogy végképp nem értem mi a problémád. Megítéled pedig nagy eséllyel nem ismered őt eléggé.
Érdekelne neked mi a problémád vele, esetleg zavar hogy szeretne ebből megélni?
Amikor a pékségben vásárolsz és azt mondják 340 forint lesz, miért nem panaszkodsz hogy ők miért pénzért sütnek?
kérlek szépen fejtsd már ki neked mi a problémád vele...
Hatos, mivel a streamer nem egy olyan kaliberű ember mint például Dancsó. Nagyon kicsi esély van rá, hogy ismered...
Most csak azért, hogy odamenjen any*zni azért fölösleges leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!