Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?
27
Marhaság. Rengeteget hiányoztam iskola alatt, de 95%-kal érettségiztem, csúszás nélkül elvégeztem az egyetemet és amióta dolgozom, egyszer nem volt panasz a munkámra. Pedig pénzügyön dolgozom és projekt jellegű munkákat végzek, tehát nem a mindennapos kontroll kényszerít rá, hogy megfelelően csináljam, amit csinálok.
Szerintem addig kell kihasználni az ilyen potyaszabadságokat és kamubetegségeket, amíg lehet. Én egy pillanatig sem bánom, hogy dolgozatok sokaságát ellógtam. Sok stréber osztálytársam maradt hátra az életben, és persze vannak olyanok is, akik hasítanak. Baromira nem ezeken múlik.
29.:
"Ezeknek az AI-knak a használata pénzbe kerül ám, nincsenek ingyen."
Nagyon "okosat" mondtál, az általam írtak ingyenesen használhatóak.
Ajánlj hasznosabbat/jobbat.
30.:
"#29 A Gemini és ChatGPT pont nem fizetős, viszont nem is ismerik a matematikát. Pontosan tudom, én teszteltem számolásokon és 10-ből 8-szor tuti, hogy
rosszul számoltak, úgyhogy annyit is érnek ebből a szempontból. Egyszerűen nem erre vannak kitalálva."
Te biztosan alaposan beleástad magad a témába, Kérdezőnek mondj olyan lehetőségeket, ami által gyakorolhatja a matematikát, tudja tesztelni ismereteit, megértheti gyakorlatok által, amit nem ért.
Persze, álszentek vagyunk, mert nem biztatjuk hazugságra a kérdezőt.
Én is lógtam suliból, de tz-ről sosem. Mi értelme, amikor úgyis pótolni kell, és a pótlás általában nehezebb is, mint az elsőnek megírt?
Nehogy azt higgye bárki, hogy a Kérdező itt van!
Feltette a kérdést, azt hitte, itt támogatni fogják a kamuzását, utána, hogy látta, nem, mentegetni próbálta magát ezzel a ne utálkozz kommenttel, de azóta ide se szagol.
Szerintetek miért nem ír?
Mert pontosan tudja, hogy mi a szitu...
Gerinctelen megoldásait akarja simlis módjára húzni, míg csak lehet, de itt nem fog támogatást kapni, ezért ignorálja!
Ennyi a sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!