Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhitettem anyukámmal hogy ma...

Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 09:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Most miért kell utálkozni? 😠
2024. febr. 20. 12:26
 12/54 anonim ***** válasza:
91%

5-ös, az a baj, hogy a felelősségvállalást nincs kitől megtanulni. Nincs olyan viszonyban az anyjával, hogy igazat mondjon.

Így az anyja nem tudja megtanítani a felelősségvállalásra, hogy milyen következményei vannak annak, ha az iskolai kötelezettségeket nem teljesíti. Nem derül ki, hogy mi miatt fél a matektól. Nem érti, vagy agresszív a tanár, vagy nagyon nehéz és sok a matek, esetleg segítségre van szüksége? Gyengébb képességei vannak, mint az elvárások? Ezek mind mind az egyenes, őszinte kommunikációval derülnek ki. Ekkor lenne felelősségvállalás.

2024. febr. 20. 12:26
 13/54 anonim ***** válasza:
98%

Az én matektanáromnál ha kihagyod a dolgozatot akkor az első adandó alkalommal pótdolgozatot írat ami jóval nehezebb mint a dolgozat. Én inkább betegen is bementem megírni mert így legalább volt esélyem a négyesre. A pótdolgozatot nekem kettesnél jobbra soha nem sikerült megírnom.

A helyedben tanulnék a matekdogára. Gondolom a matekérettségiről nem akarsz majd lógni.

2024. febr. 20. 12:35
 14/54 anonim ***** válasza:
94%

12:26

Ez nem utálkozás. A tetteidnek következménye lesz. Egyszer kétszer még oké, de ilyenekből lesznek a nagyobb bajok, csak te ezt még nem tudod felfogni ésszel.

2024. febr. 20. 12:39
 15/54 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, nem utálkozunk. De az, hogy te hazudtál anyádnak, utálatos dolog. Miért nem lehet megmondani őszintén, hogy igazoljon egy napot, mert nem készültél? Ráadásul vérlázító, hogy a kérdés hashtagjei közé simán beírod, hogy #hazugság és #vicces.

Nem, nem vicces. Sose fogod megtanulni, hogy felelősséget vállalj a döntéseidért, ha már most ilyen vagy.

2024. febr. 20. 12:43
 16/54 anonim ***** válasza:
90%
Ha már úgyis otthon vagy, ráadásul semmi bajod, itt a nagyszerű alkalom, hogy készülj holnapra.
2024. febr. 20. 12:50
 17/54 anonim ***** válasza:
96%

Engem amikor gyerekként akármilyen betegséggel elmentem háziorvoshoz, mindig kiírt legalább 2-3 napra. Te csak szülői igazolást kaptál anyukádtól, vagy annyira gonosz az orvos, hogy már betegen odaadta az igazolást, hogy holnap mehetsz, vissza se hívott?

Egyébként fel kell készülni, mert mindenképp megírod előbb-utóbb, egy egész félévet nem hiányozhatsz. Ha már úgyis mindenképp muszáj, akkor jobb előbb túlesni rajta. Gondolom nem tegnap jelentette be a tanár, hogy írtok, több mint egy heted lehetett felkészülni, miközben egy tz-t meg lehet írni azért 1-2 nap tanulás után is tisztességesen. Én legalábbis örülnék, ha egyetemi zh-ra csak annyit kellene tanulni, mint egykor a tz-kre.

2024. febr. 20. 13:12
 18/54 anonim ***** válasza:
47%

"Mi lesz veled a munkahelyen."

Ha így folytatja akkor nem lesz, vagy normális munkahelye nem lesz.

Mehet a szalag mellé, ahonnan xarni is engedéllyel állhat fel.

2024. febr. 20. 13:13
 19/54 anonim ***** válasza:
76%

Már elkezdtél lecsúszni a lejtőn: "beteg vagyok holnap"... Látom nyelvtanról is lógtál már bőven...

Beteg leszek, jövő idő okoska...

Bár mondom ezt kettes matekkal a hátam mögött, ráadásul én is lógtam eleget mert sosem ment a matek. Emlékszem amikor a matek tanárom gimiben mondta, hogy szedjek C vitamint mert sokat betegeskedem az osztálytarsak meg nevettek mert csak a matek miatt lógtam, ami nem volt jó ötlet mert lemaradtam... Tanulj a hibámból...

2024. febr. 20. 13:16
 20/54 anonim ***** válasza:
22%
Hagyjuk már a dumát. Azokból az osztálytársakból sem lett semmi, mindegyik átlagos életet él, átlagos munkahellyel és keresettel, akik minden nap bejártak és naphosszat tanultak. Az egyik Amerikában dolgozik, de ő pont nem kêszült soha semmiből. Kicsit elfelejtjük, milyen fiatalnak lenni🤔
2024. febr. 20. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!