Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhitettem anyukámmal hogy ma...

Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
88%
Illetve majd a saját bőrén fogja megtapasztalni később, ha nem jár be a munkahelyére vagy nincs is neki, akkor éhen marad.
2024. febr. 20. 13:36
 22/54 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, az eszedbe nem jutott hogy akkor esetleg felkészülj rá, ha már így ellógtad ezt a napot?
2024. febr. 20. 14:16
 23/54 anonim ***** válasza:
94%

A témazárót (több mint 24 éve) nálunk is meg kellett írnia mindenkinek, aki hiányzott.

Ami nem megy, amitől félsz, olyan példákat keress a neten - és azok megoldási magyarázatait.

Fizikai fájdalmat okozott nekem is a matek, de nekem - abban az időben még - nem volt lehetőségem neten matekpélda-levezetéseket és megoldásokat nézegetni.

Hátha itt van valami ami jól jöhet:

[link]

2024. febr. 20. 14:24
 24/54 anonim ***** válasza:
39%
Simán mondd azt, hogy még nem vagy jobban.
2024. febr. 20. 14:28
 25/54 anonim ***** válasza:
66%

"Most miért kell utálkozni? 😠"

Mert megérdemled.

2024. febr. 20. 14:57
 26/54 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező: Egy olyan lehetőség is segíthet, hogy ha például összeírsz mindent, amit nem értesz a matematikával kapcsolatosan és megkérdezed a mesterséges intelligenciától (Bard - újabb nevén Gemini vagy ChatGPT) - hogy magyarázza el, vagy egyenként rákeresel.

Szerintem felkészüléssel, hasznosan töltsd az időt.

2024. febr. 20. 15:37
 27/54 Thunderfairy ***** válasza:
62%
Az iskolakerűlésből nem is nagyon lehet kigyógyulni. Majd mehetsz a kukáskocsi hátuljára kukásnak ha így csinálsz. A komoly jól fizető helyeket elfelejtheted. De sokszor megbántam már hogy nem szerettem tanulni. De ilyen hazugságokat sose csináltam.Olyan viszont volt hogy valamiért orvoshóz vittek ellenőrzésre és kértem hogy aznap ne keljen iskolába menni, pedig tudtam volna. Mi lett belőle??? Minimálbéres biorobot munkahely. Még a gyári meló is sokkal külömb annál mint amit csinálnom kell. Az ingyen hétvégékkel együtt. Fogod még bánni ezt kérdező higyél nekem.
2024. febr. 20. 16:20
 28/54 anonim ***** válasza:
92%

#20:

Ha te azt hiszed, hogy az a hűdenagy fiatalság, hogy hazudozol a szüleidnek és lógsz a suliból, mert b*szol tanulni, az már a te szocproblémád.

2024. febr. 20. 17:36
 29/54 anonim ***** válasza:
6%

#26:

Ezeknek az AI-knak a használata pénzbe kerül ám, nincsenek ingyen.

2024. febr. 20. 17:37
 30/54 anonim ***** válasza:
91%
#29 A Gemini és ChatGPT pont nem fizetős, viszont nem is ismerik a matematikát. Pontosan tudom, én teszteltem számolásokon és 10-ből 8-szor tuti, hogy rosszul számoltak, úgyhogy annyit is érnek ebből a szempontból. Egyszerűen nem erre vannak kitalálva.
2024. febr. 20. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!