Elhitettem anyukámmal hogy ma beteg vagyok ezért ma nem kelett mennem iskolába de kiderült h a matek tz-t nem ma írjuk meg hanem holnap! Mesèljem be megint anyunak h beteg vagyok holnap?
Szerintem csak egyszerűen menj be, és írd meg! Az életedben millió és egy olyan helyzet lesz, ami kellemetlenséggel fog járni. Azzal, hogy halogatod csak hátrébb vagy. Készülj fel, ma még van időd, és holnap írd meg!
Nagyon rossz berögződés ez a "nem akarok tz-t írni, inkább beteget jelentek". Ha majd dolgozol, és ott lesz egy kellemetlen feladat, akkor addig beteget kamuzol, amíg valaki meg nem oldja helyetted?
Jajj ne csináljunk úgy, mintha mi nem lógtunk volna soha, főleg, ha dolgozatot kellett írni. Majd ő is megtanul felelősséget vállalni a döntéseiért.
Szerintem a TZ-t utólag fogják veled megiratni, mert emlékeim szerint az kötelező.
Tanulj ma és holnap írd meg.
Szerintem is kötelező lesz mindenképpen megírnod utólag, akkor is, ha most kihagyod.
Vagy esetleg tanuld meg az anyagot...
Van még egy napod rá. Az alatt azért elég sok mindent meg lehet tanulni, feltéve, ha eddig nem csak melegedni jártál a suliba.
Legjobban jártál, egészséges van egy egész nyugodt napod felkészülni.
Az életben a legkönnyebb dolgod lesz egy matekdoga a világon.
Engem nem szokott ennyire érdekelni, figyelj
Megírsz egy egyest vagy kettest, utána tanulj rá, aztán ötös lesz, nekem ez a taktikám, ha valami miatt lemaradtam. Bár nem tudom milyen suliba jársz, de ha még általános, akkor tanuld nagyon, és később sokkal könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!