Szerintek normális, ha a 40 éves nevelőapa és a 15 éves nevelt lány között ilyenek hangzanak el messengeren?
Számomra ez teljesen meghökkentő, de nyugtassatok meg, ha lehet ez normális is. Apukák, nevelőapukák, nagy testvérek, bármiféle rokonok, mit gondoltok?
Szösszenetek normális beszélgetések közé ékelve nevelőaputól:
- Manó, hol az xy könyv?
- kis cic bab? látni akarom a pofid! pic. please
- hi kis baby, whatsup?
- beteg vagy? majd én ápollak :)
- Hol a szivecském???
- elindultam haza bogybab
- annyira finom puszit adtam pedig reggel, h ne keltselek fel
- nem hiányzom?
- utálsz kincs?
- Mai program lefújva, anyád szeretné hogy menjek haza, nem mondhattam meg neki hogy találkozunk
- nem hagyom veszni a tappancs nyomodat
- volna kedved kimenni ma valamerre? ne mond neki még semmit, aztán kitalálunk valamit (anyjának)
- boldog valentin napot kicsi kincs <3
- whatsup kisbab?
Mindez sima hétköznapi beszélgetések közé ékelve. 5 éve a nevelőapja a lánynak. Törődik vele, foglalkozik vele. Ez viszont elég beteg, nem?
A legundorítóbb az,ahogy védeni próbálod ezt a ...nem is tudom mit mondjak rá.
Kihasználja egy kamasz lány éretlenségét. Ha esetleg tényleg nem is úgy néz rá,a lányod előbb utóbb behódol majd a sok kedveskedésnek. Aztán majd ő lesz az,aki rámászott. Pedig csak egy fiatal kamasz,akiben most kezdenek el tombolni a hormonok. Ezt a drága nevelő apuka alattomos módon kihasználja.
Nálunk 50 éves a nevelő apa,a lányom meg 19. De ha ilyet látnék,egy percig sem gondolkoznék. Pedig köztül is nagyon jó a kapcsolat. Becézgetés max a csajszi,vagy a neve ka-ke végződéssel. Pl katika.
Én se linkelgetnék semmi bizonyítékot, nem zsaru vagy, ha nem hiszel el valamit, lapozz.
Ezt a kifordult logikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!