Szerintek normális, ha a 40 éves nevelőapa és a 15 éves nevelt lány között ilyenek hangzanak el messengeren?
Számomra ez teljesen meghökkentő, de nyugtassatok meg, ha lehet ez normális is. Apukák, nevelőapukák, nagy testvérek, bármiféle rokonok, mit gondoltok?
Szösszenetek normális beszélgetések közé ékelve nevelőaputól:
- Manó, hol az xy könyv?
- kis cic bab? látni akarom a pofid! pic. please
- hi kis baby, whatsup?
- beteg vagy? majd én ápollak :)
- Hol a szivecském???
- elindultam haza bogybab
- annyira finom puszit adtam pedig reggel, h ne keltselek fel
- nem hiányzom?
- utálsz kincs?
- Mai program lefújva, anyád szeretné hogy menjek haza, nem mondhattam meg neki hogy találkozunk
- nem hagyom veszni a tappancs nyomodat
- volna kedved kimenni ma valamerre? ne mond neki még semmit, aztán kitalálunk valamit (anyjának)
- boldog valentin napot kicsi kincs <3
- whatsup kisbab?
Mindez sima hétköznapi beszélgetések közé ékelve. 5 éve a nevelőapja a lánynak. Törődik vele, foglalkozik vele. Ez viszont elég beteg, nem?
Figy, látom, hogy itt egyesek nagyon kezdik belelovalni magukat, úgyhogy én maradnék csak a lényegnél.
Ezek az üzenetek inkább szexuális töltetűek, mint sem. És ez most független attól, hogy itt megáll-e a dolog. Ez nem oké, nagyon nem. És ez nem bázisvonal, meg érzékenység kérdése. Én is 40 éves férfi vagyok, és nekem is van egy kiskutyám, akit mindeféle cukiskodó nyálas becenévvel illetek olykor, de amit a férjed irogat a lányodnak az ízléstelen és abnormális: egy felnőtt férfi szexuális töltetű vonzalma egy kamasz lány iránt.
És mondom mégegyszer, lehet, hogy ez a dolog ennyiben meg is áll, de ez akkor is kvagáz, és szerintem is tök jogos, hogy kiakadtál.
"Elszedultem, nem tudtam abbahagyni a scrollozast."
"Közel 40 éves nő nem használ ilyen kifejezéseket"
Hanem hogy mondaná ugyanezt?
Kár köríteni, dugja a lányod.
1. Mi másnak kellene a hátad mögött találkozniuk, ami kétszer is szerepel?
2. A lányod láthatóan nem zavarja, különben már panaszkodott volna neked felháborodottan.
3. A legtöbb pedofil (vagy egyszerűen senkiházi, mivel a lányod már tini) pontosan olyan, hogy az anyjuk nem mondaná meg róluk, micsoda mocskos alakok. Akár a pszichopaták.
Bazi gyorsan el kellene válnod.
"Én ezek után semmiben sem lennék 100%-osan biztos."
Én sem tudnék megbízni benne többé.
És te, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!