Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintek normális, ha a 40...

Szerintek normális, ha a 40 éves nevelőapa és a 15 éves nevelt lány között ilyenek hangzanak el messengeren?

Figyelt kérdés

Számomra ez teljesen meghökkentő, de nyugtassatok meg, ha lehet ez normális is. Apukák, nevelőapukák, nagy testvérek, bármiféle rokonok, mit gondoltok?

Szösszenetek normális beszélgetések közé ékelve nevelőaputól:

- Manó, hol az xy könyv?

- kis cic bab? látni akarom a pofid! pic. please

- hi kis baby, whatsup?

- beteg vagy? majd én ápollak :)

- Hol a szivecském???

- elindultam haza bogybab

- annyira finom puszit adtam pedig reggel, h ne keltselek fel

- nem hiányzom?

- utálsz kincs?

- Mai program lefújva, anyád szeretné hogy menjek haza, nem mondhattam meg neki hogy találkozunk

- nem hagyom veszni a tappancs nyomodat

- volna kedved kimenni ma valamerre? ne mond neki még semmit, aztán kitalálunk valamit (anyjának)

- boldog valentin napot kicsi kincs <3

- whatsup kisbab?

Mindez sima hétköznapi beszélgetések közé ékelve. 5 éve a nevelőapja a lánynak. Törődik vele, foglalkozik vele. Ez viszont elég beteg, nem?

2024. febr. 19. 18:04
 21/91 anonim ***** válasza:
77%
Ez a pasi vagy b_zi vagy egy perverz állat. Nem normális.
2024. febr. 19. 18:56
 22/91 anonim válasza:
98%
Itt valami nagyon nem stimmel ezzel a pasival.
2024. febr. 19. 18:59
 23/91 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező csak tulaggodod. Örülj hogy törődik a gyerekeddel.
2024. febr. 19. 19:00
 24/91 A kérdező kommentje:

O ténylegesen szupererzekeny ember, aki egy kiskutyát is úgy patyolgat mint egy kisgyereket, annak is megad mindent, és a szerelmenek hivja, ahogy én is. (Mármint a kutyat)

Ezt csak azért irom le, hogy a ferfival kapcsolatban el tudjatok képzelni egy bazisvonalat.

Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy fizikailag sosem nyulna hozza.

Egyszerűen mégis uvoltok a párnába, annyira rettenetesen vagyok.

2024. febr. 19. 19:01
 25/91 anonim ***** válasza:
97%

Van már udvarlója a lánynak?

Ott lesz/lehet érdekes a dolog, és derülhet ki pontosan, hogy az apuka valójában hogyan viszonyul a nevelt lányához. Féltékenyen, közömbösen, támogatólag... stb

2024. febr. 19. 19:02
 26/91 anonim ***** válasza:
36%

Elszedultem, nem tudtam abbahagyni a scrollozast.

Közel 40 éves nő nem használ ilyen kifejezéseket, szal tuti kamu az egész

2024. febr. 19. 19:03
 27/91 anonim ***** válasza:
97%
Én ezek után semmiben sem lennék 100%-osan biztos.
2024. febr. 19. 19:04
 28/91 A kérdező kommentje:

Volt már egy srác, akit tényleg ki akart nyírni, de olyan is volt, egy retardált kis suhanc, aki abszolút rossz irányba vitte a lányt (cigi, hirtelen szar jegyek, stb)

Halistennek annak vége, új srác nincs, de mindig kerdezgeti minden fiúról, hogy az kicsoda, rajar a lányomra, ellenőrizgeti.

Igazából én is, volt már egyszer sajnos hogy elszökött, de megbeszeltuk, megbanta, egy ideig paranoiás voltam, már újra megbízom benne, nem loholok a nyakába, férjem viszont igen.

2024. febr. 19. 19:04
 29/91 anonim ***** válasza:
23%
Fú, mekkora kamu!
2024. febr. 19. 19:05
 30/91 A kérdező kommentje:
#27 akkor menj innen, valaszolgass olyan kérdésekre amik szerinted nem kamuk.
2024. febr. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!