Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell rettegnie anyámnak...

Miért kell rettegnie anyámnak az internetes rendeléstől?

Figyelt kérdés

Le akarja cserélni a telóját, mert az előző kezd nem működni. Mondtam neki, hogy praktikusabb lenne, ha online rendelnek, mert legutóbb is úgy járt, hogy nem akart okostelefont, hanem gombosat, de olyat, ami nem ez az összecsukhatós, de a boltban csak az volt, online meg több közül választhat, nincs az a gond ,hogy de sürgős, és akkor jó lesz valami, amit nem is tart praktikusnak.

Erre teljesen bepánikolt, hogy de ő nem akar rendelni, mert ő nem akar okostelefont, mert azt nem tudja kezelni. Konkrétan először nem akarta megérteni, hogy de nem csak okostelefont lehet rendelni. (Egyébként tudja kezelni az okostelefonokat, az én régebbi telóimat is tudja használni, használja is napi szinten, de nem akarja átrakni a SIM kártyát semelyikbe.)

Aztán most valaki rágta a fülét, és most kitalálta, hogy de mégis legyen okostelefon inkább, oké. Nézzük meg neten mi van, ami jó az általa választott árkategórián belül. Gondoltam oké, választ, megrendeljük, majd átveszem, ennyi. Erre nem, utazzunk be a másik városba, járjuk körbe az összes általa ismert boltot, hátha van ugyanolyan telefon valahol. Természetesen én feltétlenül menjek vele, mert ő "nem ért hozzá". Ő meg nem akar netről rendelni. Nem lesz itthon, át se tudná venni

Dehát mondtam, hogy megrendeltem én, csomagpontra, átveszem, aztán amikor legközelebb hazautazom, akkor viszem. Nem, feltétlenül menjen már el az egész nap a boltok közti rohangálásra, a legközelebbi városban.

Mi a baj a netes rendeléssel? Miért kell rettegnie tőle? Sokkal praktikusabb lenne.

2024. febr. 16. 12:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%

Van aki szereti a boltban megnézegetni, kézbe venni, esetleg az eladót kifaggatni a készülékről. Sok idősebbnek nem elég az internet, kell a személyes megerősítés, ez szokás kérdése.

Próbáld meg esetleg, hogy körül néztek a neten, milyen és melyik boltban kapható és célirányosan abba az egy boltba mentek csak.

2024. febr. 16. 20:11
 22/35 anonim ***** válasza:
71%

online megrendelitek pl media markt és szemėlyesen åtveszitek.

ilyet ėn is nem egyszer csinåltam már, sőt most karácsony elött ugy döntötem el melyik telefon szeretném egy adott márkán belül hogy elmentem egy media marktba jobban megnėzni ės utåna tudtam melyiket szeretném.

2024. febr. 16. 20:53
 23/35 anonim ***** válasza:
37%

Én sem szeretek rendelni

Szeretem megnézni,megfogni az arut mielőtt megveszem...

2024. febr. 16. 22:43
 24/35 anonim ***** válasza:
34%

Engem nem érdekelne a problémázása. Segítek neki, de nincs az az isten, hogy 4-5 órán keresztül a boltokat járjam, mert "netről nem rendelek"-hisztit tol.

Akkor majd Ő EGYEDÜL szépel elsétálgat.

Félreértés ne essék: szívesen töltök időt a családommal, de számomra az értelmes! időtöltést jelent, nem egyik boltba be, másikból ki és sorolhatnám. Persze emberek, egy szót nem érteni stb...

Felejtős.

2024. febr. 17. 10:24
 25/35 anonim ***** válasza:
20%

"Ja, azt nem, de én áldozzak egy napot arra az életemből"

Azért egy ilyet megkapni a gyerekedtől akiért beáldoztad a tested, a fél életed..szomorú.

2024. febr. 17. 11:41
 26/35 anonim ***** válasza:
73%
#25 Aki mellesleg nem kérte az áldozatot és aztsem hogy megszülessen!
2024. febr. 17. 12:15
 27/35 A kérdező kommentje:

#21 Nem jó neten megnézni előre. Nem hiszi el, ami oda van írva, odatelefonálni nem lehet , mert "mit fognak gondolni", ugyanúgy körbe kell járni mindent. Max az történik, hogy a neten látta, hogy van olcsóbban, tehát ha annál drágábban talál személyesen, akkor szaladni kell a következő üzletbe, hátha.

#25 Olvasd tovább azt az idézett mondatot. Kösz. Van egy probléma, amit meg lehetne oldani nagyon max kétszer tíz perc alatt. Nem az én bajom, de segítsek megoldani. Oké, segítek, de akkor miért kell a kétszer tíz perc helyett, 5 órát idegbeteg loholással, meg 2 és fél órát tömegközlekedéssel tölteni? Azért mert ő önszántából gyereket vállalt? Ne már. Ja és valószínűleg meg se oldódik a probléma a személyes boltba rohangálással.

Nekem ennél lenne jobb dolgom. Ha hazamegyek péntek délután, vasárnap délutánig vagyok otthon. Direkt azért szabadítom fel a hétvégét, hogy hazamehessek. Jó lenne a szombaton nem kéne rohangálni TOTÁL FELESLEGESEN. Zéró beszélgetés, de legalább mindenki ideges. Szerintem ha időt akar velem tölteni, akkor annak azért van ennél jobb módja is.

2024. febr. 17. 13:46
 28/35 anonim ***** válasza:
45%
Szörnyű, hogy ekkora nehézséget okoz anyadnak segíteni. De meg van a megoldas. Oda kell allni elé és "anya, nincs kedvem 5 órát idegbeteg loholással, meg 2 és fél órát tömegközlekedéssel tölteni azért, hogy te 23 üzletben meg tudd nézni a telefont. Meg tudom neked rendelni és el tudom hozni, ha online kiválasztod. Ha neked ez nem jó, akkor menj el apuval/szomszéd Katikaval/akárkivel helyettem." Ennyi.
2024. febr. 17. 13:50
 29/35 anonim ***** válasza:
69%

#28 A kérdésből eléggé úgy látszik, hogy ez meg lett mondva.

"Szörnyű, hogy ekkora nehézséget okoz anyadnak segíteni."

Hova halucináltál ilyet? Szívsz valamit?

Az nem segítség, hogy megrendeli azt, amit az anyuka szeretne, megoldja a csomagátvételét? Anyukának ugyanúgy ugyanaz a telefonja lenne, mint amit pontosan szeretne, csak könnyebb megoldani rendeléssel, meg talán olcsóbb is.(nekem pl évekkel ezelőtt az első telóm boltban 43 ezer lett volna, online meg szállítási költséggel együtt is 31 ezer volt)

Pofám leszakadna, ha segítséget kérnék, csak egyféle végeredménye lehet a segítségnek, de meg akarnám szabni azt, hogy hogy segítsen a másik, és azt a módszert válasszam, ami több idő.

2024. febr. 17. 14:01
 30/35 anonim ***** válasza:
16%

"#25 Aki mellesleg nem kérte az áldozatot és aztsem hogy megszülessen!"

Ja, ha annyira szar az élete hogy nem érte meg megszületni sem akkor nem az a legnagyobb problémája hogy 1 napot az anyjával kéne lennie. :))

2024. febr. 17. 17:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!