Önzőség ha nem erőlteted a gyereked a tanulásra?
Van 2 jó modú, diplomás szülő. Elértek sok mindent. Építettek egy házat, jó autó stb...
E miatt hogy ők elérték azt a színvonalat, nyomni kéne a gyereket is? Fontosnak kéne lennie hogy a gyerek is tanult legyen, vagy rá kéne hagyniuk hogy a gyerek mondjuk szoba festő legyen. (Szerinted)
Szerintem olyat tanuljon a gyerek, amit szeretne! Akár diploma, akár szakmunkás, bármi!
A szakma az gagyinak számít egyébként? Már hiányszakma lassan minden, mert senki nem akar ilyeneket tanulni. Egyébként meg jól kereshetsz ezekkel is és semmivel sem ér kevesebbet a diplománál szerintem. Igaz, ezek fizikai munkák...
Engem ha agyon vertek volna sem mentem volna egyetemre, mert én nem vágytam rá. Testvéremnek van diplomája, bár sosem dolgozott benne egy napot sem. Az ő esetében van, de mégse használta ki végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!