Mi ez ha nem erőltetés?

Figyelt kérdés

Látássérült vagyok így nem könnyű a helyzetem. Ami szívem szerint lettem volna ahhoz eü.alkalmassági vagy jogsi kell amim soha nem lehet.

A családi drogériánkban dolgozom de nem az én világom mert nem érdekel a smink műköröm stb. Muszájból teszem ezt, viszont tudják h nem szeretem mégis azt mondják nem akarják rám erőltetni de utána egyből mondják magadnak csinálod meg jó ott neked és hogy ha vmi közbejön akkor menj és nyisd ki a boltot v ekkor és ekkor ott leszel.

Ők azt hiszik h mennyire könnyen mondhatnék bármit is amivel foglalkoznék mert igazán nincs is bajom..másnak sokkal nagyobb. De ők sosem fogják ezt megérteni h legbelül én mit érzek s hiába mondom el bele se gondolnak..

2020. jún. 23. 22:54
 1/8 A kérdező kommentje:
32f vagyok..
2020. jún. 23. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Ejjjjj.....

Nem lesz ez igy jó. Próbálj kiutat keresni de ne nyiltan

Óvatosan, és sok sikert!

2020. jún. 23. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Van olyan vágyad vagy állás, ami reálisan elérhető számodra? Akár apróságok, akár nagyobb dolgok. Ha van, koncetrálj ezekre. Ha nincs, akkor engedd el ezeket, csak megkeseríti az életedet.
2020. jún. 23. 23:08
 4/8 babyboom567 ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező!

Tudom ,hogy nem ez volt a kérdés, de masszőr nem szerettél volna lenni?Anyósom szomszédja masszőr,a lakásában van az egyik szoba kialakítva(tehát otthon dolgozik),és hülyére keresi magát annyi vendége van.

Ha nem szereted azt amit most csinálsz, hagyd abba, és használd ki azokat amikre van lehetőséged.

2020. jún. 23. 23:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Masszírozni nem szeretek. Szívem szerint rendőr rendezvényszervező vagy burkoló akartam lenni de nem lehetek a látás miatt.Van turisztikai közgazdász diplomám de nincs tapasztalatom és nem tudok mit kezdeni vele.
2020. jún. 23. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Esetleg egy látásjavító műtét nem játszik?
2020. jún. 24. 06:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mivel csak egy szemmel látok vmennyit így nem lehet
2020. jún. 24. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Tehát csupa olyasmit szeretnél csinálni, amit a rossz látásod miatt nem tudsz. Na, akkor találd meg azt a pályát, amit ezzel a szemmel is jó lélekkel tudnál végezni. Utána szerezd meg az ehhez tartozó képzettséget, és csináld azt. És ne legyenek égig érő igényeid, próbálj rugalmasan és kompromisszumkészen gondolkodni.
2020. jún. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!