Mi ez ha nem erőltetés?
Látássérült vagyok így nem könnyű a helyzetem. Ami szívem szerint lettem volna ahhoz eü.alkalmassági vagy jogsi kell amim soha nem lehet.
A családi drogériánkban dolgozom de nem az én világom mert nem érdekel a smink műköröm stb. Muszájból teszem ezt, viszont tudják h nem szeretem mégis azt mondják nem akarják rám erőltetni de utána egyből mondják magadnak csinálod meg jó ott neked és hogy ha vmi közbejön akkor menj és nyisd ki a boltot v ekkor és ekkor ott leszel.
Ők azt hiszik h mennyire könnyen mondhatnék bármit is amivel foglalkoznék mert igazán nincs is bajom..másnak sokkal nagyobb. De ők sosem fogják ezt megérteni h legbelül én mit érzek s hiába mondom el bele se gondolnak..
Ejjjjj.....
Nem lesz ez igy jó. Próbálj kiutat keresni de ne nyiltan
Óvatosan, és sok sikert!
Kedves Kérdező!
Tudom ,hogy nem ez volt a kérdés, de masszőr nem szerettél volna lenni?Anyósom szomszédja masszőr,a lakásában van az egyik szoba kialakítva(tehát otthon dolgozik),és hülyére keresi magát annyi vendége van.
Ha nem szereted azt amit most csinálsz, hagyd abba, és használd ki azokat amikre van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!