A mai fiatalokra ez a jellemzo ?
Úgy, hogy elkényezteted.
Úgy, hogy anyagiakban méred a törődést.
22!
Két gyereke van, a másik nem ilyen.
23!
És annak nem is vett házat!!!
Az is érdekes személyiség, aki a szeretet abban méri, hogy hol találkoznak. Szégyen vagy kérdező.
Kezdesz nyugger lenni, innentől a wc re is csak a gyerekeiddel tudsz menni. Ennyi.
"Az is érdekes személyiség, aki a szeretet abban méri, hogy hol találkoznak"
Hát nem tudom, ha mindig nekem kell menni valakihez, a másik soha nem jön, akkor abból azt q következtetés vonom le -pár millió másik emberrel egyutt- hogy az illető magasról xariknram
"2 éve nem látogatott meg"
1 karácsonyt kihagyott vagy épp nála tartották
pffff, hova sz.rjak
26!
Sajnálatos, hogy olyan családod van, ahol csak karácsonykor találkozol a szuleiddel. Normális embereknél nem így van,
Rohanó életet él na:S
Nem férsz bele az életébe, biztosan éli a fiatalok nagyszerű bulizós, felvágós életét.
Minden hétvégén haverok, buli, fanta, szórakozás.
Leesett neki, hogy ilyen életvitellel sose lesz semmije, így az örökség érdekli.
Pedig még az átlagnál is többet kapott, sokaknak egy büdös vasat se adnak a lakásba, de még csak tanulást se finanszírozzák.
Mindig azok a legönzőbbek, akik többet kapnak, és igen a saját testvérén is áttapos, ha kell.
Itt nemcsak a látogatás gyakoriságával van gond.
Hanem azzal, hogy nem érti, mi a gond azzal, hogy ő sosem megy a szüleihez.
Egy jó szülő-gyerek viszonyban a gyerek szívesen megy haza (igen, "haza", így mondjuk 40-50 évesen is, mikor már régen van saját lakásunk, saját családunk) egyszerűen beszélgetni egy jót.
Ez a szülő-gyerek kapcsolat már korábban is rossz lehetett. Talán már kamaszkortól. Az önző hozzáállás csak ennek következménye lett.
Komolyan, a magam családjában el se tudok ilyet képzelni. Én azt is őszintén megköszönöm szüleimnek, hogy néhány üveg lekvárt vagy savanyúságot adnak nekem. A terméknél fontosabb az, hogy szeretettel adják. Amikor kocsonyát főzök, akkor pl. én is szoktam nekik vinni. Pedig azért mi sem ugyanúgy gondolkodunk mindenről, és konfliktusok is adódnak köztünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!