A mai fiatalokra ez a jellemzo ?
Döbbenet, de itt a gyakorin csupa ilyet olvasni...
Lesz.rom a szüleimet, nem látogatom, ők se jöjjenek, mert mit képzelnek, na de amikor az örökségről van szó, ezek hisztiznek a legjobban, hogy mi az, hogy nem akarnak ráhagyni mindent...
Mit reagálnék? - elgondolkoznék rajta, hogy mit rontottam el ennyire...
A helyedben ÉN szakítanám meg VELE a kapcsolatot. Meg amit lehet, a másik gyerekre hagynék..
Egyébként ez nem a "mai fiatalokra" jellemzö, hanem neked van örökséglesö gyereked, a többség azért nem ilyen
5# sajnalom a te sorsodat is
Látom van ilyen gyerek is
Engem hív magához de hozzám 2 éve nem jött el !
"Valamit nagyon rosszul neveltél rajta, hogy ilyen lett."
Nem vagyok szülő, nem magamat védem, de olyan jó lenne leszokni arról, hogy azt hisszük, a szülő nevelése 100%-ig felelős a gyerekért. Ahogy megszületsz, van egy személyiséged. Van kaja, amit szeretsz, szín, ami tetszik, és van egy alaptermészeted is.
Máskülönben azt is mondhatnánk, hogy ha sikeres vagy annak ellenére, hogy az alkesz szüleid naponta vertek, akkor az az ő érdemük.
"Döbbenet, de itt a gyakorin csupa ilyet olvasni..."
Azért, mert ahol jó, szerető kapcsolat van, ott nincs szükség tanácsra, nincsenek ilyen sztorik.
Én se tartom a kapcsolatot a mérgező családdal, de mire eljutottam idáig, kiírtam 2-3-4 kérdést. A férjem szüleivel viszont jóban vagyunk, heti szinten találkozunk, mi megyünk, ők jönnek, szeretjük egymást és így nyilván nincs miről kérdést kiírni.
A kérdező viszont nem tudom, milyen szülő lehetett, ha ennyire nem szereti a gyereke, nem tudom, mit szúrt el ennyire a nevelésben. Aki jó szülő volt, azzal nem így viselkednek a "mai fiatalok".
9#
Nem tudom mit szúrtam el. Amit tudtam megtettem érte is. Minden ünnepségén ott voltam vele / nem úgy mint szegeny 5# - os szülei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!