Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap este hajnal 1kor értem...

Tegnap este hajnal 1kor értem haza és a szüleim nagyok mérgesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Apukám taxival keresett az egesz varosban. Meg nem ébredtek fel. Nem mondhatom el nekik hogy kikkel voltam.

Anyukám el akar költözni ez miatt.. sose volt még ilyen hogy nem jöttem haza ilyen sokáig, és későn értem haza

16L

2024. jan. 27. 07:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
18%

ez kamu,nem engednek el csak 1 órára aztán nagyszülönél volt hazasétålva találkozott a barátaival ės elment velük bulizni,

szülei màr aludtak, nem aludtak egész éjjel kerestėk.

2024. jan. 27. 16:03
 42/45 anonim ***** válasza:
89%
Én tudod mit nem értek? Ott van állandóan a kezetekben az a nyamvadt telefon. Meddig tartott volna felhívni valakit, hogy szeretnél kicsit tovább maradni? Majd emberi időben hazaérni.
2024. jan. 27. 17:14
 43/45 anonim ***** válasza:
73%
42-es!Lemerült a telefonja aki vele volt az egyiknek eltörött a másik otthon hagyta🤣🤣🤣.
2024. jan. 27. 21:22
 44/45 anonim ***** válasza:
81%

Most meg büntiből elvették

Most hogy tudjuk meg hogy mi a story vége

2024. jan. 27. 22:05
 45/45 anonim ***** válasza:
Kérdező persze eltunt 😆
2024. jan. 29. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!