Tegnap este hajnal 1kor értem haza és a szüleim nagyok mérgesen. Mit csináljak?
Apukám taxival keresett az egesz varosban. Meg nem ébredtek fel. Nem mondhatom el nekik hogy kikkel voltam.
Anyukám el akar költözni ez miatt.. sose volt még ilyen hogy nem jöttem haza ilyen sokáig, és későn értem haza
16L
“ Anyukám el akar költözni ez miatt.. ”
Hidd el, ha el akar költözni az nem azért van, mert későn értél haza…
"attól félek nem fognak sehova se engedni már...'
. Épeszű ember ezt csinálná ezek után.
Tehát elindultál hazafelé a nagymamádtól délután/estefelé és útközben összefutottál valakikkel és velük lógtál hajnali 1-ig.
Hát én is nagyon ideges lettem volna és aggódtam volna, mert úgy néz ki a szülők szemszögéből, hogy baleset ért/elraboltak, mert elindultál valahonnan és én tudom, hogy az út 10 perc, fél óra vagy bármennyi és te egy üzenet, egy szó nélkül eltűnsz. Azért ez elég kemény a szülőkkel szemben. Még a 20 éves fiamtól is elvárom, hogy ilyen esetben küldjön egy üzenetet, pedig nem kell hozzá az engedélyem, hogy hajnali 1-re érjen haza.
8 akkor is be kell számolnod még csak 16 éves vagy, nyilván aggódnak érted otthon mi van veled ha nem érsz haza időben
Legalább telefont vigyél magadddal és hívd fel szüleidet, hogy késni fogsz mert azok meg agyvérzést kapnak otthon, hogy várnak de te meg sehol, ilyenkor gondolhat az ember bármire és nyilván aggódik
Az, hogy a baráti köröd milyen jó kérdés, egy részét a baráti körömnek itthon se kedvelték
Persze más generáció és szokások meg mittudomén de azért rossz társaságba ne menj bele
Nehezen hiszem el a sztoridat.
Nincs az a szülő, aki csak úgy legeküdne aludni úgy, hogy nem tudja hol van a gyereke.
De, tegyük fel, hogy igaz.
Van fogalmad arról, hogy mit élhettek át?
Teljesen jogos, ha ezentúl sehova nem engednek el, mert nem lehet benned megbízni.
Akkor már éjjel felvázolhatták a büntetésedet.
Mondj el mindent őszintén a tegnap estéről, tartsd be a szabályokat és akkor talán visszaszerezheted a bizalmukat.
"Nem feküdtek le addig aludni ameddig nem értem haza."
Ezt írod: "Meg nem ébredtek fel."
Akkor most mi van? Hazajöttél, odaszóltak, hogy "jó éjszakát", és mentek aludni?
19!
Nálunk ez úgy nézett volna ki, hogy elzavarom a gyereket a szobájába, miután haza esett végre, aztán elmegyek aludni és majd reggel megkapja ami jár neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!