Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap este hajnal 1kor értem...

Tegnap este hajnal 1kor értem haza és a szüleim nagyok mérgesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Apukám taxival keresett az egesz varosban. Meg nem ébredtek fel. Nem mondhatom el nekik hogy kikkel voltam.

Anyukám el akar költözni ez miatt.. sose volt még ilyen hogy nem jöttem haza ilyen sokáig, és későn értem haza

16L

2024. jan. 27. 07:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk, hogyha a 16 éves gyerekem éjjel egyre esne haza úgy, hogy nem szól róla semmit, na utána fixen NEM menne sehová, míg be nem tölti a 18-at.

Ennyi lenne a nagy helyzet.

2024. jan. 27. 11:06
 32/45 anonim ***** válasza:
35%
Én azt nem értem, hogy az anyukád csak emiatt akar elköltözni? Ez nonszesz. Ennek az elköltözéses dolognak biztos van még oka.
2024. jan. 27. 11:55
 33/45 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt nálad telefon?
2024. jan. 27. 11:55
 34/45 anonim ***** válasza:
71%

19 az a meg nem ébredtek fel sztem még nem lett volna

Mit csinálj?

Hunyászkodj meg,ne feleselj vissza meg mond el nekik hol és kikkel voltál értem én hogy tiltanak xy tól de előbb utóbb kiderül hogy velük voltál legalább egy füst alatt le tudod

Az meg hogy anyukád azt mondta hogy elköltözik szerintem csak úgy mondta kivéve ha nincs más gebasz otthon

2024. jan. 27. 13:06
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj? Most már semmit, viseld a következményeit a butaságodnak.

Nem igaz, hogy egy nyomorult telefon nem volt nálad, hogy hazaszólj: késel...

2024. jan. 27. 13:38
 36/45 anonim ***** válasza:
75%
Itt azért nem késésről volt szó hanem eljött a mamátol és hajnalba ért haza így még gázabb a szitu
2024. jan. 27. 13:45
 37/45 anonim ***** válasza:
87%

Mit csinálj? Hát ne kamusztorit adj elő.

Az én bizalmam pont evvel játszanád el, és a büntetésbe is beszámítana.

Az éjjel egy még nem gáz pénteken, legalábbis engem is elengedett anno az anyám, de mindig pontosan tudta, kikkel és hol vagyok, mikor jövök, hogy ér el. Tudod, a legtöbb szülőnél a szabályok betartása és a megbízható viselkedés engedményeket hoz, de az eltűnés aztán kamuzás más következményeket von maga után.

Te vagy a gyerek, a te kötelességed szót fogadni. A szüleid se rosszat akarnak neked avval, hogy bizonyos emberekkel nem szívesen engednek időt tölteni.

2024. jan. 27. 13:57
 38/45 anonim ***** válasza:
45%
Legyél őszinte egyszer az életben. Meg is érdemelnéd, hogy elköltöztessenek. Mégis milyen emberekkel vagy, hogy titkolóznod kell anyádék előtt és egy sms nem fér bele?!
2024. jan. 27. 13:58
 39/45 anonim ***** válasza:
95%

Kérj bocsánatot és ígérd meg, hogy máskor nem teszel olyant, hogy értesítés nélkül lelépsz.

Nekem még egy dolog jutott eszembe, amiről mélyen hallgatsz. Apád, anyád nyilván ezerszer próbált hívni. Miért nem vetted fel a telefont?

2024. jan. 27. 14:26
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván akkor haza kellett volna mennie meg plusz meg kellett volna mondani hogy hol és kikkel van
2024. jan. 27. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!