Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap este hajnal 1kor értem...

Tegnap este hajnal 1kor értem haza és a szüleim nagyok mérgesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Apukám taxival keresett az egesz varosban. Meg nem ébredtek fel. Nem mondhatom el nekik hogy kikkel voltam.

Anyukám el akar költözni ez miatt.. sose volt még ilyen hogy nem jöttem haza ilyen sokáig, és későn értem haza

16L

2024. jan. 27. 07:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
16 evesen meg nyilvan nem fogod fel, de a szuleid halalra aggodhattak magukat. En szerintem meg a rendorsegre is elmennek, ha a gyerekem se szo, se beszed eltunik! Ez a szulo egyik legnagyobb remalma, legalabbis az enyem biztosan, hogy valami baj tortenik a gyerekemmel.
2024. jan. 27. 09:35
 22/45 anonim ***** válasza:
10%
Meséltesd őket, hogy ők milyen bulikban voltak fiatal korukban. Milyen volt a divat akkor, miket, hol csináltak, mi számított menőnek, mi cikinek? Meséljenek, beszéljetek erről.
2024. jan. 27. 09:46
 23/45 anonim ***** válasza:
98%

“Mit csináljak” viseled a következményeket.

És nem vagyok erkölcscsősz, én is voltam tini, tettem sok baromságot, amiknek volt böjtje.

2024. jan. 27. 09:49
 24/45 anonim ***** válasza:
97%

Az én lányom is 16,de neki eszébe nem jutna ilyen húzás. Pedig vagány kiscsaj. Ha késik a suliból egy két órát (mert beul valahova a barátnőivel, vagy csak sétálnak egyet) mindig szól telefonon.

Ha nem vagyok elérhető, akkor dob egy üzenetet. Ez a minimum. Plusz elérhető telefonon.

2024. jan. 27. 09:58
 25/45 anonim ***** válasza:
98%

Egyenes beszéd a legjobb.

Akkor én is megenyhülök ha a fiam elémáll és elmond mindent. De ha sumákol, tuti a szobafogság.

2024. jan. 27. 10:01
 26/45 anonim ***** válasza:
83%
Ezek utan megerdemelnel egy okosorat,h naplozva legyen ,mikor hol jartal. Akar magad is sjsnlkozhstsz ra,szerintem ugy tobb idore elengednek. Ez egyebkent egy falu vagy kisvaros?
2024. jan. 27. 10:12
 27/45 anonim ***** válasza:
87%

Ha a szüleid nem akarnak ezekkel az emberekkel elengedni, arra jó okuk van. Te még nem látod át, de a szüleid az egészségedet és biztonságodat tartják szem előtt.

Te mit éreznél, ha éjszakára eltűnnének a szüleid?

2024. jan. 27. 10:27
 28/45 anonim ***** válasza:
97%
Viseled a következményeket. Ilyen ez a kamaszkor, hibázol majd elviseled a következményét 🤷🏼‍♀️. Belátod, hogy nem kellett volna csak úgy szó nélkül eltűnni, egy darabig meg otthon leszel, mert eljátszottad. Persze, hogy kerestek, hiszem nem értél haza, nem jeleztél, azt sem tudták mi van. Én lazán voltam fogva, de jeleztem otthon ha valamiért kések, hogy ne aggódjanak. Volt, hogy elfelejtettem, annyira elbeszélgettük az időt, hívott is apám, hogy hol vagyok, "mikor óhajtok hazamenni", mert az volt megbeszélve, hogy x órára otthon. Elmondtam, hogy nem néztem az órát, indulok is. Buliból is megvolt mondva, hogy az utolsó busszal (11 valamikor ment, nem emlékszem. Rég volt) haza. Lekéstem, felhívtam anyámat, hogy ez van, de 3kor jön az első, addig tudok hol lenni (osztálytárs akinél buliztunk). Persze értem jött apám, hallgattam hazafelé, hogy a fejemet is elhagynám, ha nem lenne a nyakamhoz nőve, figyeljek oda stb persze fáradt volt és miattam még kocsikázott is és ennek hangot adott. Nem kellett volna jönnie, de eljött, fejmosás és ennyi. Mehettem máskor is.
2024. jan. 27. 10:30
 29/45 anonim ***** válasza:
23%

... ti mindent beszoptok??? :D

a szülők még nem ébredtek fel

anyukám el akar költözni EZ miatt...

:DDD

2024. jan. 27. 10:34
 30/45 anonim ***** válasza:
81%

Engem is tiltottak bizonyos személyektől. Órákat késtem, titkoltam.

Persze fel voltam háborodva.

Jóval később értettem meg, mikor egy barátnőm bajba került, és közük volt hozzá.

Ne legyen ilyen tapasztalatod, hogy higgyj a szüleidnek.

2024. jan. 27. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!