Lehet ő az apám akkor is? Egyezik a DNS mintánk. De a vércsoportunk nem! Ez mit jelent?
Nálunk a volt feleségemmel a következő volt. Én A Rh+, ő A Rh-. Mindhárom gyerek 0-ás vércsoportú. Nálunk Rh összeférhetetlenség volt, erre az exem kapott is ellenanyagot. A természet választott a legjobb módon. Minkét nagymama 0-ás vércsoportú.
Tehát a kérdésekre a válasz: Lehet az apád. A vércsoport nem mindig egyezik a szőlőkével. (A DNS mindképpen bizonyítja.)
Mikor középsikolában a recesszív géneket tanultuk, az egyik osztálytársam felhorkant, hogy de hát neki göndör haja van, mindkét szülője szögegyenes hajú, akkor őt most örökbefogadták, vagy a postás gyereke?! Mire a tanárnő megjegyezte, hogy vagy az is lehet, hogy mutáns, gének időnként mutálódnak.
Kérdező, sajnálom, hogy ez így derült ki számodra (55-ös válaszodra reagálok), de ha amúgy az apád tényleg az apád volt, tehát szeretetben nevelt, akkor ő az apád, akkor is, ha nincs köztetek vérségi kötelék. Persze, ha egyébként nem szereted, nem bánt veled jól, akkor vedd ezt tárgytalannak. Én egyébként azt is megértem, mikor valaki azt mondja, hogy neki nincs apja-anyja, vagy meghaltak, közben meg nagyon is élnek, csak olyan szarul bántak vele, hogy számára halottak.
Funkcionális szempontból ő az apád.
Az pedig, hogy biológiailag nem ő az apád, nem az ő hibája (valószínűleg ő tehet róla a legkevésbé).
59: Mert talán nem akarok vele élni ? Erre nem gondoltál? IQ bajnok.
Többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!