Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet ő az apám akkor is?...

Lehet ő az apám akkor is? Egyezik a DNS mintánk. De a vércsoportunk nem! Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:
47%

Nálunk a volt feleségemmel a következő volt. Én A Rh+, ő A Rh-. Mindhárom gyerek 0-ás vércsoportú. Nálunk Rh összeférhetetlenség volt, erre az exem kapott is ellenanyagot. A természet választott a legjobb módon. Minkét nagymama 0-ás vércsoportú.

Tehát a kérdésekre a válasz: Lehet az apád. A vércsoport nem mindig egyezik a szőlőkével. (A DNS mindképpen bizonyítja.)

2024. jan. 28. 13:29
 52/62 anonim ***** válasza:
Nekem ikertesommal is külön vercsoportunk van. Ő A+ én A- 😂 Barmi megeshet. 🤷‍♀️
2024. jan. 28. 21:35
 53/62 anonim ***** válasza:
Btw én sem hasonlítok apámra külsőre. Meg is szoktuk kapni azt a fura nézést, ha együtt megyünk valahová, hogy milyen fiatal lánnyal van együtt, én meg milyen öreg faszival. Közben meg olyan apró dolgokban DNS-teszt nélkül is fel lehet fedezni a vérségi köteléket, hogy pl. mindketten balkezesek vagyunk, meg mindkettőnknek ugyanolyan fura formájú a hüvelykujján a köröm, de ez ugye egy átlagembernek nem tűnik fel elsőre.
2024. jan. 29. 15:02
 54/62 A kérdező kommentje:
Volt vér alapú teszt. Nem ő az apàm. El költöztem.
2024. jan. 29. 23:45
 55/62 A kérdező kommentje:
51es válaszolónak: 2A vércsoportú embernek lehet 0 vércsoportú gyereke!
2024. jan. 29. 23:47
 56/62 anonim válasza:
A szüleimnek is, testvéremnek is B+ a vércsoportjuk. Nekem terhesség során derült ki, hogy A-. A háziorvosom (elég nagy szakmai tekintélynek örvend) erre csak annyit mondott: a genetika nagyon rejtelmes és izgalmas terület. Anyukámmal nagyon hasonlóak a babakori fotóink, és a kisfiamon megszületése óta nagyon sok olyan tulajdonságot veszek észre, amik apukáméra hasonlítanak.
2024. jan. 30. 03:20
 57/62 anonim ***** válasza:

Mikor középsikolában a recesszív géneket tanultuk, az egyik osztálytársam felhorkant, hogy de hát neki göndör haja van, mindkét szülője szögegyenes hajú, akkor őt most örökbefogadták, vagy a postás gyereke?! Mire a tanárnő megjegyezte, hogy vagy az is lehet, hogy mutáns, gének időnként mutálódnak.

Kérdező, sajnálom, hogy ez így derült ki számodra (55-ös válaszodra reagálok), de ha amúgy az apád tényleg az apád volt, tehát szeretetben nevelt, akkor ő az apád, akkor is, ha nincs köztetek vérségi kötelék. Persze, ha egyébként nem szereted, nem bánt veled jól, akkor vedd ezt tárgytalannak. Én egyébként azt is megértem, mikor valaki azt mondja, hogy neki nincs apja-anyja, vagy meghaltak, közben meg nagyon is élnek, csak olyan szarul bántak vele, hogy számára halottak.

2024. jan. 30. 16:52
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

Funkcionális szempontból ő az apád.

Az pedig, hogy biológiailag nem ő az apád, nem az ő hibája (valószínűleg ő tehet róla a legkevésbé).

2024. jan. 30. 17:00
 59/62 anonim ***** válasza:
67%
Akkora kamu kérdés, vagy egy nagyon IQ szegény ember vagy. Attól, mert nem az apád, miért kéne elköltöznöd? XD
2024. jan. 30. 18:09
 60/62 A kérdező kommentje:

59: Mert talán nem akarok vele élni ? Erre nem gondoltál? IQ bajnok.

Többieknek köszönöm!

2024. jan. 30. 23:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!