AZ apám vércsoportja 0-ás, anyámé brh+ az enyém 0rh-. Lehetek-e nekik közös gyermekük?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 18:04
4/15 anonim válasza:
Ebből hogy állapítottátok meg?
Amennyiben apukád rh- igen.
5/15 anonim válasza:
Anyádnak és apádnak? Miért, TE kinek a gyereke vagy? IQ-nuku.
6/15 anonim válasza:
18:55-ös, RhD poz. fenotípusú lehet valaki RhD+/RhD- genotípussal - ha a gyerek mindkét (akát RhD poz) szülőtől az RhD- allélt örökli, lehet Rh negatív.
7/15 anonim válasza:
19.08-as,az IQ-hoz az erto olvasas is hozzatartozik, arra gondolt a kerdezo, hogy esetleg valamelyik szuloje felrement-e...olvasd el megegyszer beturol-beture.
Lehetsz az o gyerekuk persze, ha apukad negativ. Mivel negativ embernek csakis negativ gyereke szulethet.
8/15 anonim válasza:
18:55 vagyok.
Értem, bocsánat és köszönöm a felvilágosítást. :) Akkor biztos, hogy lehetsz a gyerekük.
9/15 anonim válasza:
Mivel negatív embernek csakis negatív gyereke születhet.-Ezt a mondatot megcáfolnám,mert nekem AB RH- a vércsoportom és mind a két lányom AB RH+,ja és biztos az én gyerekeim,mert az anyuk vagyok:xD
10/15 anonim válasza:
Kérjél apasági tesztet :)
Lopd el a fogkeféjét .
Egyébként bármilyen vércsoporttal lehet bármilyen gyereked , maximum bizonyos vércsoportú anya-gyerek párosításnál lehetnek komplikációk , de ott is csak feltételes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!