Mi a véleményetek egy olyan 23 éves lányról, aki több éve titkos viszonyt tart fenn egy 32 éves férfival, aki már régebb óta komoly kapcsolatban van és gyermekük is van a párjával?
a nőnek semmi tartása, önbecsülése, büszkesége sincs.
A faszi meg egy gerinctelen féreg. az ilyeneket halálra kövezném.
Tudom mindenhez két fél kell, de elvenni egy apukát a gyerekeitől, egy férjet a feleségétől nagyon nem szép dolog.
Csak sajnálni tudom a szenvedő alanyokat. A legtisztességesebb az lenne, ha a csaj kiszállna a kapcsolatból. Hisz semmi értelme, csak kihasználja a fickó, mint a párját és a tiniket is. Aztán ha talál jobbat, vagy megunja majd dobja...na akkor nagyon fog fájni.
Azt, hogy egy lúzer.
Éveket áldoz az életéből egy ilyen senkiházira, aki mellett az összes közös ismerősük elkönyvelte, hogy a férfi K..ja.
Ennyi.
Nem érdemes ilyennel kezdeni, a csajt is pont úgy megcsalná, mint a másikat, de hogy még őket ketten is csalja, hát nem tudom, mit vár egy ilyen alaktól?
Más 23 évesen az esküvőjét tervezi, meg azt, hogy mikor lesz kisbabája, ő meg azt, hogy mikor tud összefeküdni más pasijával.
Klassz kilátások a jövőre.
40 évesen is ilyen romantikusnak fogja a 23 éves lány ezt találni?
a szerető nem akarja elszakítani a párjától a férfit (aki pesten él), sőt a férfi párjával is jóban van (azt nem tudja h a párja mit tud-mit nem tud velük kapcsolatban)
amúgy sztem is gerinctelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!