Nem az a biológiai apám akit eddig annak hittem?
Sziasztok!
Sok-sok éve már annak, hogy elváltak a szüleim, de megmaradt nagyjából a jó viszony. Régen nagyon sokat voltam együtt apukámmal is, ám mióta újra megnősült a kapcsolatunk gyakorlatilag teljesen megszakadt a felesége miatt. Nem olyan rég az egyik rokonom csak úgy odaböfögte nekem, hogy biztos nem ő az apám, ugyanis mindkét szülőm 0 vércsoportú én pedig A+,elvileg két 0-ásnak csak 0-ás lehet a gyerek. Néztem a neten a táblázatokat de én nem igazán hiszek a neten írtaknak...tényleg lehetetlen, hogy A+os legyek 0-ás szülőkkel? Apám azért lépett ki ilyen hietelen az életemből teljesen mert ezt megtudta? Már kb 2 éve azt se tudom hol lakik egyáltalán. Van egy bátyám is aki viszont 0 vércsoportú, őt szokta is keresni elég gyakran, csak engem nem.
22/L
Elvileg testvér DNS-ből is meg tudják mondani, hogy ugyanaz-e a szülő.
Kb 50eFt ha jól tudom.
Anyukádat nem tudod megkérdezni?
Én értek hozzá, és igaz, két 0-snak nem lehet, csak 0-s gyereke. Abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy valóban ez a vércsoportja vagy egyik, vagy másik szülődnek, meg egy rokon ezt honnan is tudhatná ilyen jól... a családom nekem is azt mondogatta, hogy úgy emlékeznek A-s vagyok, aztán az élettan gyakorlaton az egyetemen 20 éves koromban kiderült, hogy B-s...
Amúgy meg ha tiszta vizet akarsz önteni a pohárba, kérdezd meg anyukádat.
Pereld be a szüleidet és akkor a bíróság elrendeli a DNS vizsgálatot, az állam meg kifizeti. Illetve mi adózók.
Én összegereblyézném a DNS vizsgálatra valót bármi áron egy ilyen súlyos élethelyzetben, mert az igazság mindennél előrébb való.
Nem hazudhatnak a szüleid neked, és jogod van tudni kik az igazi szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!