Akkor nem az apám az apám?
Figyelt kérdés
Anyukám sokáig nem akart elvinni vervetelre viszont végül kellett egy vizsgalathoz es vettek vért (kiskönyvemben nem volt bent)
Anyukame A Rh +, apukámé 0 negativ volt.
Az enyém pedig AB rh pozitív.
Az olvastam hogy ez nem lehetséges, akkor ez most hogy van?
2021. jan. 28. 19:06
1/21 anonim válasza:
Hááát, ha nekik valóban ez a vércsoportjuk, akkor sehogyse lehetne AB-s... Kérdezz rá anyádnál.
2/21 anonim válasza:
Ebben az esetben kizárt hogy ő az apád. Már csak az a kérdés hogy ő tudja-e. Ha igen akkor minden oké szvsz.
3/21 anonim válasza:
Nyilván nem véletlenül nem akart elvinni anyukád vérvételre, mivel tudta hogy akkor ki fog derülni a dolog. Beszélj vele.
5/21 anonim válasza:
sőt,talán az anyukád se az anyukád
7/21 anonim válasza:
Ez a meleg, nem a pite. Haver, ha egy vér vagytok, ha nem azt nézd, hogy felnevelt-e tisztességgel, megtett -e érted mindent. Én nevelő szülőknél nőttem fel, de hiszem ez a sors keze volt. Ennél többet és jobbat nem kívánhattam volna soha magamnak. Tudom nehéz nem kattogni ezeken. Viszont muterod megér egy misét...
8/21 anonim válasza:
7
Jó csak ameddig ott lebeg az hogy anyuka átverte csóri csávót az úgy azért gáz. De az is lehet hogy tudott róla, az is lehet hogy az anyja sem a vér szerinti anyja. Sok opció van amikor kvázi semmi jelentősége az egésznek.
9/21 anonim válasza:
Milyen vizsgálathoz kellet vcs? Mert azt ma már rég nem kérjük rutinban, csak indokolt esetben. De gondolom, akkor azt írtad volna, nagy műtéten estem át, előtte nézték...
10/21 anonim válasza:
Hát még anyádról kaphattál A-t, de hogy B-t senkitől.... Lehet örökbefogadott vagy. Ha apád is ódzkodott a vizsgálattól, akkor tudja.
Ne foglalkozz ezzel, ők szeretnek így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!