Ez most mi volt?
Világ életemben csendes lány voltam. Engem nem érdekeltek a bulik, a pia, a cigi, a divat stb. Engem a festés, a horgolás, a könyvolvasás tud lekötni. Nemrég lettem elsőéves egyetemen és úgy gondoltam megpróbálhatnék kicsit jobban nyitni az emberek felé. Jelentkezem szakkoliba, ahol sok hozzám hasonló emberrel találkoztam. Jól elbeszélgettünk, elvoltunk stb. Megemlítették, hogy elmehetnénk ide-oda. Természetesen nem kötelező menni csak ha valaki szeretne. Én úgy döntöttem ha bulizni mennek én abból kimaradtok, mert nem az én világom. Ők ezt teljesen megértették.
Mikor az apám megtudta, hogy benne vagyok egy ilyen "klubban" odaszólt egy olyat, hogy "Így lassan 20 év után élsz végre, mert legalább nem a 4 fal között vagy. Erre en mondtam neki, hogy nem feltétlen rossz ha az ember othon alkot ami kikapcsolja és boldoggá teszi. Hiába ő hozta fel, amikor ezt elmondtam neki nagy morogva kiment az ajtón dolgozni menni.
Eddig nem hozott fel ilyet soha ezért nem értem, hogy ez most mi volt?
20/L
Semmi baj sincs veled, sőt. Introvertált lehetsz, ami jó. Ezt manapság nem díjazzák, de Darwinnal szemben még senki sem nyert :)
Én is ilyen voltam/vagyok (ffi), később próbáltam megfelelni a wannabe extrovertált világnak. Nem sikerült. Legtöbbünknek nem sikerül, és jól is van ez így.
Ha én találtam volna ilyen lányt anno...
*sóhajt*
Találd meg magad, a párod, a boldogságod. Őszintén kívánom.
Szimpla vélemény volt
Ne foglalkozz vele de azért néha-néha el járhatsz társasági programokra
Ahogy én is teszem tekintve hogy én is vissza húzódóbb vagyok
20/f
Ezt én is megkaptam, és? Hol érdekelt?
Miért kellene bulizgatni, bagószagúan hazajönni, csak mert apám szerint "nem élek"?
Az ő baja, köszönöm szépen, én tökéletesen elvoltam a könyveimmel, írtam, 16 évesen már novellapályázaton vettem részt, és kész az első regényem.
Tényleg milyen szr, hogy nem bulizgatni jártam inkább :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!