Miért olyan nehéz felfognia anyámnak, hogy a dezodor nem illatosításra van?
Folyamatosan ki van akadva, hogy férfiaknak való dezodort használok lány létemre, ő meg ebből folyamatosan ostoba következtetéseket von le. Mert mi az, hogy pasi illatom van, azért mert azt kenem magamra, miért nem használok nőit, veszi nekem a sok virág illatú, haszontalan szrt.
Holott ezerszer elmondtam, hogy a dezodor nem illatosításra van, hanem izzadásgátlásra, ezért olyat használok, ami funkcionál is, ha azt akarom, hogy pl virág illatom legyen, akkor befújom magam parfümmel, és nem a kenős dezodorból veszek egy virág illatút, aminek öt perc múlva nincs illata.
Miután a másik hozzászólásom leminősítették buta alakok, elmondanám, hogy az izzadság szagtalan kisokos.
De amikor valakinek berohad a hóna alatt a szőrzet, illetve bőr, az ottani baktériumoktól lesz szaga kisokos.
Ezért írtam, hogy a fertőzött szőrzetet legjobb legyalulni, utána jóddal fertőtleníteni és élvezheted a szagtalan izzadságot kisokos.
Most akkor megint tanultál valamit kisokos.
A 18-as le van pontozva, pedig tökéletesen igaza van.
Izzadásgátló: Az van ráírva, hogy antiperspirant. Ezekben alumíniumsó található, ami ténylegesen csökkenti az izzadást, emellett véd a szagok ellen.
Dezodor: Az van ráírva, hogy dedorant. Ezekben nincs alumínium. Csak a szagok ellen véd, de nem csökkenti az izzadást.
Sokak szerint az alumínium káros. Összefüggésbe hozták a mellrákkal, de igazából nincs rá semmilyen bizonyíték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!