Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nehéz felfognia...

Miért olyan nehéz felfognia anyámnak, hogy a dezodor nem illatosításra van?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ki van akadva, hogy férfiaknak való dezodort használok lány létemre, ő meg ebből folyamatosan ostoba következtetéseket von le. Mert mi az, hogy pasi illatom van, azért mert azt kenem magamra, miért nem használok nőit, veszi nekem a sok virág illatú, haszontalan szrt.

Holott ezerszer elmondtam, hogy a dezodor nem illatosításra van, hanem izzadásgátlásra, ezért olyat használok, ami funkcionál is, ha azt akarom, hogy pl virág illatom legyen, akkor befújom magam parfümmel, és nem a kenős dezodorból veszek egy virág illatút, aminek öt perc múlva nincs illata.

jan. 16. 12:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Én L'ORÉAL carbon protectet használok (EAN: 3600522107941) és ugyan "MEN" van ráírva, de teljesen uniszex az illata. Én férfi vagyok, de ismerek nőt aki ilyet használ. Semleges, uni, nagyon jól szűnteti az aktív szén miatt a hónaljszagot. Simán mondható uniszexnek.
jan. 16. 13:18
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen, csak az a különbség, hogy míg a tiéd 7-10000 Ft, addig a Garnier 900 Ft :D Az a baj, hogy ez nekem már az az elvi szint, amit kipróbálás céljából sem vásárolnék meg, csak ha extrém izzadással extrém szag járna, és már nagyon nem válna be semmi. (Bár akkor már lehet egy orvost is érdemes lenne felkeresni :D)
jan. 16. 13:26
 13/29 Metionin ***** válasza:
98%
Ja amúgy én meg Rexona nőit használok (Invisible fekete kupakosak) és teljesen uniszex illata van, sőt, van amelyiket illat alapján hamarabb mondanék férfiasnak. Igazából én nem tudom, mi van ezzel a virágmániával az idősebb nőknél, anyám szerint is mindenből csak az a nőies, ami virágillatú meg virág mintás. Szerintem ha tudná, hogy sok férfi parfümben is van virágillat, egzisztenciális válságba kerülne :D
jan. 16. 13:28
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Használj timsót. DM, Müller. Semmilyen szaga nincs, de büdös sem leszel.
jan. 16. 13:29
 15/29 anonim ***** válasza:
97%

12-es, ezt mire érted?

"Hát igen, csak az a különbség, hogy míg a tiéd 7-10000 Ft, addig a Garnier 900 Ft"

Mert ha a L'oreal-ra, amit írtam, hogy használok, szándékosan az EAN kódot is megadtam, az a DM-ben, Rossmannban, Müllerben 1000-1500,-Ft között van és kb 2 hónapig elég.

jan. 16. 13:33
 16/29 anonim ***** válasza:
1%

Nekem azt nehéz felfogni, hogy mire a kínlódás?

Hónaljszőrzetet le kell borotválni (nem fontos pengével, mert utána kellemetlen érzés, elegendő egy hajvágó / szőrvágó géppel).

Jóddal fertőtleníteni (szagkeltő gombák, baktériumok ellen) és kész.

jan. 16. 13:52
 17/29 A kérdező kommentje:

#16 Felnőtt emberként nem hiszem, hogy azért kéne megváltoztatnom a dezodor használati szokásaimat, mert anyámnak nem tetszik, hogy

1. használat után öt percig érezni lehet az illatát, aztán meg mar nem,

2. a dobozra rá van írva, hogy man.

jan. 16. 14:34
 18/29 anonim ***** válasza:
37%

Hát pont nincs igazad, mert a dezodor és az izzadásgátló NEM ugyanaz. Előbbi a szagok ellen véd, még utóbbi - magyarul beszédes névvel - az izzadás ellen. Érdemes is figyelni, hogy mit ír egy adott termék, ha nincs rajta magyar felirat, mert nagy a különbség a deodorant és az antipersipant között.

Az illatokon kívül pedig semmi különbség nincs a férfi és női termékek között, mindkettőből árulnak izzadásgátlót (és dezodort is).

"1. használat után öt percig érezni lehet az illatát, aztán meg mar nem"

Mert 5 perc alatt kvázi bármilyen szaghoz hozzászokunk. Én se érzem a parfümömet 5 perc után, de attól más emberek érzik. Ettől függetlenül használhatsz férfi illatokat is tőlem, szabad országban élünk.

jan. 16. 14:53
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj de anyukán nagyon buta és homofóbnak is hangzik… hagyd rá úgysem tudsz vele mit kezdeni. A te tested, azzal kened amivel akarod.
jan. 16. 15:19
 20/29 anonim válasza:
91%

Mert korlátolt. Bocsi!

Közölted már vele hogy a dezodot az izzadásgátló szinonímája? Az a kis (pasi) illat meg elvész.

Amúgy szerintem nem, de lehet kapni nem annyira maszkulin férfi illatokat is.

Én is férfi hónaalj stiftet használok. Páromnak két év után most tűnt fel, mikor elkeverte valahová a sajátját. Mondom hogy "Ott az enyém használd azt, az is férfi." Ő meg: 🤨😯??

jan. 16. 15:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!