Szülők, meddig szeretnétek gyereketek szexuális életét vigyázó szemetekkel kísérni?
Felvilágosítom, és ennyi, amit megtehetek. Ha akar úgyis szexelni fog 14 évesen, mert összetalálkozik "álmai pasijával".
Bár az, hogy ÉN felvilágosítom, egy dolog, nekem is volt olyan barátom, aki vinnyogott az óvszeren és ő nem húzza fel.
23 voltam akkor már, megmondtam, oké, akkor nincs szex, de egy 15-16 évest még simán bezsarolhatnak ilyennel, mert naiv.
Szóval... reménykedek :D
A beszélgetés nálunk a vágy erejéről, és a felelősség kérdéséről, meg a ki miben dönthet részéről is szólt. Tizennyolc alatti korukban, pedig külön szobába ágyaztam a kislánynak. Sőt felhívtam az anyukáját , hogy tényleg engedi- e a nálunk alvást.
Nyilván nem feküdtem az ajtóba őrködni, de a magam részéről megtettem mindent, hogy felelősen dönthessenek.
Azon kívül, hogy felvilágosítom a védekezés fontosságáról. Volt már ismerősömnek olyan kapcsolata, ahol a lányka úgy szedte a fogamzásgátlót, mint a c vitamint. Éppen amikor eszébe jutott. Persze terhes is lett, mehetett abortuszra.
Ezek a problémák felnőtt korban még rosszabbak, akkor már kis/fiatalkorúságra se lehet hivatkozni az abortusz mellett, simán eljátszhatja a lány, hogy megtartja és lehúzza a gyerekem.
Nagykorúságig.
Addig az én felelősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!