Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, meddig szeretnétek...

Szülők, meddig szeretnétek gyereketek szexuális életét vigyázó szemetekkel kísérni?

Figyelt kérdés
jan. 13. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig félteni fogom, hiszen az anyja vagyok, szerintem ez a normális. Ugyanakkor nem fogok beleszólni a döntéseibe, hagyni fogom, hogy a saját életét élje. Ha ő szeretne beszélni bármiről, nyitott vagyok rá és örülök, hogy megtisztel a bizalmával.
jan. 13. 21:17
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Beleszólni max felnőttkoráig lehet.
jan. 13. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Felvilágosítom, és ennyi, amit megtehetek. Ha akar úgyis szexelni fog 14 évesen, mert összetalálkozik "álmai pasijával".

Bár az, hogy ÉN felvilágosítom, egy dolog, nekem is volt olyan barátom, aki vinnyogott az óvszeren és ő nem húzza fel.

23 voltam akkor már, megmondtam, oké, akkor nincs szex, de egy 15-16 évest még simán bezsarolhatnak ilyennel, mert naiv.

Szóval... reménykedek :D

jan. 14. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

A beszélgetés nálunk a vágy erejéről, és a felelősség kérdéséről, meg a ki miben dönthet részéről is szólt. Tizennyolc alatti korukban, pedig külön szobába ágyaztam a kislánynak. Sőt felhívtam az anyukáját , hogy tényleg engedi- e a nálunk alvást.

Nyilván nem feküdtem az ajtóba őrködni, de a magam részéről megtettem mindent, hogy felelősen dönthessenek.

jan. 14. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Azon kívül, hogy felvilágosítom a védekezés fontosságáról. Volt már ismerősömnek olyan kapcsolata, ahol a lányka úgy szedte a fogamzásgátlót, mint a c vitamint. Éppen amikor eszébe jutott. Persze terhes is lett, mehetett abortuszra.

Ezek a problémák felnőtt korban még rosszabbak, akkor már kis/fiatalkorúságra se lehet hivatkozni az abortusz mellett, simán eljátszhatja a lány, hogy megtartja és lehúzza a gyerekem.

jan. 14. 15:07
 16/18 NTBS ***** válasza:
51%

Nagykorúságig.

Addig az én felelősségem.

jan. 14. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig, nem motivál más magánéletének kukkolása akkor sem, ha aza más a gyerekem....
jan. 16. 01:14
 18/18 anonim ***** válasza:
23%
Abortuszra fix hogy nem mehetne a lanyom, es megprobalnam ugy nevelni hogy a ferjenek adja oda magat ne valami jott mentnek.
jan. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!