Hogyan vállaljam fel, hogy konditerembe szeretnétek járni?
Ez tudom elsőre hülye kérdés, de a szöges ellentéte vagyok mindennek, ami sporttal kapcsolatos. Általánosban rémesek voltak a tesiórák és megutáltam a sportot. Ez mondhatni most sincs másképp, mert semmi érdekes nincs a labdarúgdosádban számomra pl., mert közvetlen hatása nincs. Illetve nyitottabb lettem a dolog felé, mert így gimiben már egészen szimpatikus a tesitanár és nem célja, hogy az élete mocskát ránk terítse ki. A konditeremben viszont kicsit rendbehozhatnám a tesi egészségemet.
Saját pénz lenne bérletre és 16 éves vagyok.
A dilemma itt tényleg abból állna, hogyan mondjam el nekik a felvetést anélkül, hogy teljesen meghazudtolnám magam a szemükben.
Legtobb teremben van kezdoberlet, olcsobb. Nem biztos hogy konditeremmel kene kezdened. En is vettem berletet, de el se hasznaltam. Okok
1. Hangos, pörgős volt a zene es zajos volt a gepek csattanasa es egy stresszes, zajos nap utan szar erzes volt ilyen zajba lenni, csak fokozta a stresszt
2. A gepek nem voltak kenyelmesek mert en 160 cm vagyok es hiaba allitható itt ott ez az, nem ugy esik kezre labra sok minden, nem arra az izomreszre es nem ugy esett a suly, mintha a meretemre lett volna szabva a gep amit 190 centis pasik is hasznalnak.
3. A futogep nem tudta ugy megdolgozni a labat mint az igazi futas, mintha a terdre nagyobb suly nehezedbe, nem a valos mozgasterjedelem tortent mint egy igazi futasnal.
4.kiprobaltam a csoportos orakat, ugra kifulladasig, a csajt nem erdekelte hogy a fel csapat kifulladt 20 perc utan, meg rohogott. Kovethetetlen koreografia, rohadt hangos zene. Ennek ellenere nem volt izomlazam, csak izuleti fajdalmam tole pedig szabalyosan csinaltam.
A csopi orakon is sokan voltak, alig fertem el. Utalom a zsufoltsagot.
5. Igazabol a gepek nem adnak szep eredmenyt, darabos felfujt izmot adnak.
Ami szep alakot ad igazan ( ha nem elsport, csak sima testmozgas) azok a generikus mozgasok:
Futás, mászás ( negykezlab foldon es a falra fara stb maszas, guggolás ( az igazi, nem a fitneszes valtozat), ütés ( box), úszás, kotelmászas, kapaszkodas, huzas, tolás, felülés, nehany sajat sulyos gyakorlat pl. Plank. Gyogytorna, talajtorna, aerobik, jóga.
Kiknek hogy mondd el?
Ne haragudj, de ezen nincs mit felvallalni. Menjel konditerembe, ha akarsz, es kész. Nem kell ezen kínlódni, hogy majd ez hogy lesz konzisztens a nagy gonddal szerkesztgetett tiniszemelyiségeddel. Nem kell ennyire aggodni, hogy mit szolnak masok. A felnőtt emberek hoznak egy döntést es csinálják, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!