Hogyan vállaljam fel, hogy konditerembe szeretnétek járni?
Ez tudom elsőre hülye kérdés, de a szöges ellentéte vagyok mindennek, ami sporttal kapcsolatos. Általánosban rémesek voltak a tesiórák és megutáltam a sportot. Ez mondhatni most sincs másképp, mert semmi érdekes nincs a labdarúgdosádban számomra pl., mert közvetlen hatása nincs. Illetve nyitottabb lettem a dolog felé, mert így gimiben már egészen szimpatikus a tesitanár és nem célja, hogy az élete mocskát ránk terítse ki. A konditeremben viszont kicsit rendbehozhatnám a tesi egészségemet.
Saját pénz lenne bérletre és 16 éves vagyok.
A dilemma itt tényleg abból állna, hogyan mondjam el nekik a felvetést anélkül, hogy teljesen meghazudtolnám magam a szemükben.
Hogyha kifejezetten izmosodni akarsz, akkor jó választás a konditerem, amúgy más sport még jobb is lehet ha egészség a cél.
Akkor jó még a konditerem, ha alapvetően más sportokat nem akarsz űzni, csak ott edzeni. De alapból nem a konditerem a legalkalmasabb egy jobb egészség érdekében.
(Ráadásul én már láttam olyan embereket a konditeremben, akiknek az edzése valami szaftos egészségügyi probléma felé egyenes út, de ezen kívül se ez a legegészségesebb sport. Akik elkezdik, azoknak a 95% se ezért teszi.
Mondom, ha izmosodni akarsz vagy nem akarsz mást csinálni, akkor jó.
Anyu, apu... Eddig nem érdekelt a sport, de most elmennék kondizni. Fízetem is magamnak.
Kb enyi!
Ki előtt kell ezt a nagy "felvállalást" megtenni?
Szüleid?
Szerintem túlgondolod. Nem is kell szólni. Elmégy és kész.
Amúgy a foci vs konditermi edzes ég és föld.
Az én fiam se nézik semmibe a focit, de jartak terembe és most itthon edzenek (van gépünk). Majd amikor kezdesz formálódni, akkor az szuper érzés lesz.
Az 5. hülyeségével, miszerint a kondigépeken speciális "darabos, felfújt" izmot építesz, nem kell törődni, mert figalma nincs az anatómiáról, fiziológiáról. :D
lol, felvállalni
kissé drámaian látod a világot, nem gondolod?
16 éves. Hormonok plusz tiktok, attól lesznek ilyenek. Majd kinövi.
Nem kell sehogy "felvállalni" amúgy. Menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!