Szülők, meddig szeretnétek gyereketek szexuális életét vigyázó szemetekkel kísérni?
Figyázó szemekkel kísérni?
Soha. Nem vagyok kukkoló, s mire akkora lesz, hogy maszturbálni és szexelni akarjon, tudja, mire kell vigyázzon.
Semeddig! Ez magánügye, ha szexelni akar, úgyis meg tudja tenni, ha nem egyezem bele, akkor már inkább itthon, normál környezeben és körülmények között tegye.
A kérdésed kifejezetten beteges, ha ilyen ingered van, menj szakemberhez
Amíg velem lakik és nincs önálló keresete.
De normális szülőnek a gyereke mindig az a gyereke marad, akit szeretne megvédeni.
Nem szándékoztam hátráltatni a szexuális fejlődését és megakasztani a szexuális ismereteit.
Épp elég olyan 13-14 éves van, aki már simán tehetbe tudna ejteni egy lányt / teherbe tudna esni, de azt se tudják, mi az a petesejt. Vagy hogy létezik olyan, hogy esemény utáni tabletta. Olyan 14 évessel is találkoztam, akinek már volt éjszakai magömlése, s azt hitte, hogy bepisilt. Meg azt se tudta, hogy a lányoknak 3 lyuk van ágyék tájékon, míg a fiúknak csak 2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!