Most ezt tényleg ilyen nehéz megérteni?!
Sziasztok, szükségem van kívülállók véleményére is, ezért írom ki a kérdést.
Péntek este lenne egy nagyobb családi vacsora, olyan rokonok hívtak meg, akiket kb fél éve nem láttunk, de nem a mi hibánkból, ők nem értek rá sosem, most meg meghívtak.
A probléma ott kezdődik, hogy barátokkal mennénk enni, iszogatni aznap este. Ha csak ennyi lenne, lehet lemondanám. De lesz ott egy fiú, akit nagyon szimpatikusnak tartok és rég láttam már és most szingli. Szóval ez AZ esély. Anyukámnak elmondtam őszintén, hogy nem szeretnék menni arra a családi banzájra és értse meg, hogy fontos, hogy találkozzunk, legalább társaságban, úgysem volt még soha senkim.
Nagyon nem örül neki, hogy ezért hagynám ki, szerinte ez illetlen, hogy inkább iszogatok meg fiúzok.
De ez nem iszogatás meg fiúzás, csak barátokkal elugrunk valahová.
Nem igazán akar elengedni, de nem akarok lemaradni erről.
Tényleg gáz, vagy valahol megérthető és simán elmehetnék?
18/L
19-es, nálunk ez úgy működött, hogy tudták, van programom, mégis állandóan ment a szájhúzás, amiért inkább a barátokkal megyek, mint velük.
Ismétlem, TUDTÁK. ;) Aki passzív-agresszív szr, annak tökmindegy, úgyis talál benne(d) hibát.
Nagyszülő is vagyok, felnőtt unokákkal.
Ha valami családi összejövetel van nálam, a fiaim családostól jönnek. De csak akkor, ha a "gyerekeknek" nincs más dolguk, programjuk. Ha nem jönnek, küldök nekik "lagzimaradékot", és puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!