Mit szoktatok mesélni a szüleiteknek, ha kérdezik, mi a helyzet?
Én nem vagyok ilyen magamról mesélős fajta, ugyanis SEMMI az ég világon nem történik velem. Nincs soha semmi újdonság. Csak dolgozom, aztán hazamegyek és pihenek. Nincs hobbim sem. Hétvégén is csak otthon vagyunk és pihenünk a párommal, max néha étterembe elmegyünk. Utazni sem szoktam. Szüleimet nagyon zavarja, hogy nem mesélek magamról, de én semmit nem gondolok említésre méltónak. Annyit tudnék max mondani, hogy ma megnéztem egy filmet és csirkepaprikást főztem. A munkámban sem történik nagyon semmi, max annyit tudnék, hogy ma sokat dolgoztam, ma keveset. Én a kollégáimmal se szoktam nagyon beszélni, nem kedvelem őket, és kimaradok a pletykálásokból is (szerencsére). A páromnak sem szoktam nagyon mit mesélni, hogy mi történt napközben. Meg nem is beszélek mindennap a szüleimmel, ha a fejemben is lenne valami, amit elmesélnék, 3 nap múlva már elfelejtem, vagy nem releváns.
Ti mit szoktatok mesélni? Vagy nektek izgalmasabb az életetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!