Mit szoktatok mesélni a szüleiteknek, ha kérdezik, mi a
helyzet?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok ilyen magamról mesélős fajta, ugyanis SEMMI az ég világon nem történik velem. Nincs soha semmi újdonság. Csak dolgozom, aztán hazamegyek és pihenek. Nincs hobbim sem. Hétvégén is csak otthon vagyunk és pihenünk a párommal, max néha étterembe elmegyünk. Utazni sem szoktam. Szüleimet nagyon zavarja, hogy nem mesélek magamról, de én semmit nem gondolok említésre méltónak. Annyit tudnék max mondani, hogy ma megnéztem egy filmet és csirkepaprikást főztem. A munkámban sem történik nagyon semmi, max annyit tudnék, hogy ma sokat dolgoztam, ma keveset. Én a kollégáimmal se szoktam nagyon beszélni, nem kedvelem őket, és kimaradok a pletykálásokból is (szerencsére). A páromnak sem szoktam nagyon mit mesélni, hogy mi történt napközben. Meg nem is beszélek mindennap a szüleimmel, ha a fejemben is lenne valami, amit elmesélnék, 3 nap múlva már elfelejtem, vagy nem releváns.
Ti mit szoktatok mesélni? Vagy nektek izgalmasabb az életetek?
Mi sokat beszélgetünk. Apró-cseprő dolgokról is. Ez nem állásinterjú, hogy csak az érdekes, fontos dolgokat emeljük ki. Elmondjuk, milyen napunk volt, milyen volt a munka, mit csináltunk a szabad időnkben, mi jutott az eszünkbe, mit láttunk, mi foglalkoztat stb.
2024. jan. 9. 11:55
12/21 anonim válasza:
Kb. az a jó, ha megtudják belőle, hogy jól érzed magad a bőrödben, mert szakmai téren (jelenlegi munka, jövőbeli kilátások) és magánéletedben (egészség, párkapcsolat/család, egyéb élmények) is alapvetően minden rendben.
2024. jan. 9. 12:03
13/21 anonim válasza:
Engem soha az életbe nem kérdeztek anyámék semmiről. Illetve csak akkor szóltak hozzám, ha jól le kellett b.szni valami nagyon apró sz.rért, vagy megmondták mit nem szabad. Neked legalább van párod. Nekem kb. 23-25 éves korom között se munkám, se barátaim, se párom nem volt; csak a nagyszüleim, akikkel beszéltem volna, de "érdekes" módon sosem tudtam miről. Na ez az igazán nem izgalmas élet ilyen fiatalon.
2024. jan. 9. 12:21
14/21 anonim válasza:
Nem tartom a kapcsolatot a szüleimmel, de ha valaki kérdezi mi a helyzet, mindig van miről mesélnem. Nem tudnék úgy élni, hogy semmit sem csinálok. Vannak hobbijaim, minden héten van legalább két szociális programom, a munkahelyemen is állandó káosz van, egy csomót olvasok olyan témákban amik érdekelnek, gyakran utazom, gyakran próbálok ki új dolgokat, így mindig van miről beszélnem, ha épp érdekel valakit.
2024. jan. 9. 12:37
15/21 anonim válasza:
te akkor nagyon sótlan szemėly vagy "nem beszélek se szüleimel,se a kollėgákal ,és páromnak sem mesélek semmit mi törtėnt napközben ,nem utazok, csak dolgozok és haza megyek "
2024. jan. 9. 13:17
16/21 anonim válasza:
"SEMMI az ég világon nem történik velem"
De azért csinálsz dolgokat, főzöl stb. Ezek az életed eseményei, egy napod az életed egy része. Kielégítenek ezek a dolgok téged? Vagy unalmasnak találod az életedet?
2024. jan. 9. 13:19
17/21 anonim válasza:
Nincs nagyon értelme. Igazából ha gondom, elakadásom van, nem nagyon érdekli, látványosan másra tereli a szót anyám. Így maradunk a mit főztél, milyen idő van nálatok, stb. dolognál. Igazából ha egy évig nem beszélnénk, az sem zavarna.
2024. jan. 9. 16:13
18/21 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom (és van is), hogy egyszerűen nem történik semmi érdemleges. Felkelek, dolgozom, de munkában is csal telik az idő, nem megyek sehova így nem történik semmi, hazajövök és itthon vagyok. Szó szerint semmi sem történik, egyszerűen nincsen mit mondani.
2024. jan. 9. 19:55
19/21 anonim válasza:
Ami épp aznap történt.
2024. jan. 9. 22:32
20/21 anonim válasza:
Én se tudtam mondani soha semmit, és most sem tudok, például most egyetemista vagyok, vizsgaidőszak van… mit csinálok… hat b***d meg eszek, alszok, bámulom a tv-t, néha főzök valamit vagy elmegyek üzletbe amikor elfogy a tej…
Nagyon ezen kívül mást nem tudok mondani, mindig valami aktuálisat mondok, elmondom mit főztem, vagy ha épp történt valami abban az utolsó 2-3 napban ami megmaradt akkor azt, de egyébként semmi releváns info
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!