11/26 anonim válasza:
#2: Az irániak nem arabok, hanem perzsák, nem is szeretik, ha arabnak nevezik őket. De kinézetre hasonlóak az arabokhoz. A kérdésre: engem nem zavarna, nem vagyok xenofób.
12/26 anonim válasza:
Onmagaban az, hogy a holgy irani szarmazasu, nagyon keveset arul el arrol, hogy a nagyon is sokszinu irani tarsadalmon belul hova tartozik. Ha pl. egy muvelt, vagyonos, erosen szekularizalt, nyugati oktatasban reszesult irani csalad az 1979-es forradalom utan emigralt es Europaban telepedett le, akkor eg es fold valasztja el toluk egy olyan irani csaladtol, akik hivei az Iszlam Koztarsasagnak, erosen vallasosak, es rendkivul rosszul viselnek, ha a lanyuk kulfoldi, nem muszlim ferfival kerulne kapcsolatba. A ket csalad kozotti politikai, tarsadalmi, kulturalis ellentet es szakadek meg sokkal melyebb, mint egy budapesti liberalis ellenzeki csalad es egy videki, vallasos, fideszes csalad kozott.
13/26 anonim válasza:
Nem örülnék. Biztos, hogy mentálisan sérült vagy torzult. Ott olyanokért MEGÖLNEK nőket mert nevetett, mert énekelt, mert nem "megfelelő" ruhát hord. Állatok ezek, mocskos állatok...
14/26 anonim válasza:
#13: Nem, emberek. Ugyanolyan sokfelek, mint mi. Szerencsere a magyar lakossag sem kizarolag tizmillio Gulyas Laszlobol all.
15/26 anonim válasza:
Mivel apám jemeni arab így még örülne is neki.
18/26 anonim válasza:
Az irániak nem arabok, hanem perzsák.
19/26 anonim válasza:
Na, milyen támogató szinte mindenki. Bezzeg ha a lányotokról lenne szó meg egy iráni pasiról, tuti egyből máshogy állna a story xD
Amúgy nekem nem lenne bajom vele. Felnőtt ember, azzal van, akivel jól érzi magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!