Pénzelnétek egy ilye szülőt?
A párom egy viszonylag szegény családban nőtt fel. Az apja egy alkoholista vasutas volt, az anyja pedig soha nem dolgozott. Egyetlen gyerek mellett soha nem ért rá, hogy munkát keressen! Tehát a párom gyerekként elment napszámba dolgozni, ha például új cipőt, vagy biciklit akart, mert a szüleitől még az legalapabb anyagi dolgokat sem kapta meg. Másfél éve meghalt az apja, így anyuka pénz nélkül maradt. Azóta a párom küld neki havi 60 ezret, hogy ne haljon éhen. Másfél éve! Lehet azt gondoljátok, hogy hát ez aprópénz, ennyit minden szülő megérdemel, csakhogy a párom összesen havi 300at keres! Ez a keresete 20%-a.
Kövezzetek meg, de szerintem ez a nőszemély egész élete alatt csak élősködött.
Hat ez nagyon nehéz. A leírtak alapján nagyon nehéz gyerekkora volt a parodnak. Mi tortenne a mamaval, ha nem kapna a 60 000 forintot? Hajlektalanna válna? Mi lenne a másik megoldás? Nincs testvere a parodnak?
Én teljesen megertem a sértettség Edét, a ti jövőtoket szeretnéd megalapozni és ehhez az évi 720 000 nagy plussz lenne.
A parodat is megertem, valószínű vannak jó emlékei is az anyjaval, vagy egyszerűen csak sajnálja.
Teljesen egyetertek az utolsoval.
Csak o/ok tudja/tudjak mi tortent a multjaba/multjukban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!