Pénzelnétek egy ilye szülőt?
A párom egy viszonylag szegény családban nőtt fel. Az apja egy alkoholista vasutas volt, az anyja pedig soha nem dolgozott. Egyetlen gyerek mellett soha nem ért rá, hogy munkát keressen! Tehát a párom gyerekként elment napszámba dolgozni, ha például új cipőt, vagy biciklit akart, mert a szüleitől még az legalapabb anyagi dolgokat sem kapta meg. Másfél éve meghalt az apja, így anyuka pénz nélkül maradt. Azóta a párom küld neki havi 60 ezret, hogy ne haljon éhen. Másfél éve! Lehet azt gondoljátok, hogy hát ez aprópénz, ennyit minden szülő megérdemel, csakhogy a párom összesen havi 300at keres! Ez a keresete 20%-a.
Kövezzetek meg, de szerintem ez a nőszemély egész élete alatt csak élősködött.
60 ezerből hogy él meg az anyukája?
Rezsit/kaját miegymást 60-ból nem lehet megoldani.
"Önkormányzati bérlakásban él, valami 9ezer lakbért fizet havonta. Kaját is az önkormányzat szállítja neki házhoz minden nap, igyen. "
Ilyenkor azért felcsesződik a vérnyomásom. A tisztességesen dolgozó fiatal meg fizessen ki rezsivel együtt 250 ezret az albérletre, fizesse ki a magas élelmiszerárakat, majd az adójából tartsa el az ilyen ingyenélő ****-kat.
ÉN nem pénzelnék felnőtt embert, és ha a férjem szerint jó ötlet volna az élősködő anyját pénzelni, elválnék.
Közös kasszában nekem nem fér bele, hogy a másik ember a fizetésünk 20-25%-át egy másik emberre költse.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!