Érthető-e, ha ilyen esetben az apa elengedi a gyerekeivel a kapcsolatot? ⬇️
130, kérlek szépen:
Az öt világvallás erkölcsi rendszere az kb. ugyanaz. Rítusban, dogmákban eltérnek, de az erkölcsi rendszerük az nagyjából egy. (és nem 5)
Az anarchizmust, machiavellizmust erkölcsi rendszerként aposztrofálni nagyzolás, ezek max. filozófiák. A marxizmus és liberalizmus megteszi 1-1 erkölcsi rendszernek, még akkor is, ha az elsővel semmiképp nem értek egyet.
Attól, hogy valami izmus, még nem lesz belőle erkölcsi rendszer.
Kérdező, bocs, ez meglehetősen nem tartozik ide, csak emberünk olyan nagyképűen ossza itt az észt, hogy rá kellett kérdeznem, mire fel.
#131, nézd, neked lehet ez a véleményed, de ettől még pl a világvallásokat minden irodalom külön erkölcsi rendszernek veszi... hát, ha neked az újtestamentum és a sarija ugyanaz, hát lelked rajta:)
És nem, én egyáltalán nem az eszet osztom, csak végre rá akarok ébreszteni mindenkit, hogy a keresztény-konzi világnézetet nem lehet számon kérni senkin... az apának joga van nem ez alapján szemlélni a világot...
Az én faterommal hasonlóan jártunk. Mimdegy milyen volt a házasság el lehetett volna válni szépen. Erre beszerzett egy 4 gyerekes p.ncit. Mi le voltunk tojva elég hamar. Ránk sose volt penze ideje. Egyszer elhivtak minket ebédre öcsémmel, utána az volt a baj hogy kiettük öket a kajából és amugysem férünk el a masik 4 gyerekkel. Mondtam hogy jó akkpr menjunk egy cukraszdaba..neki nincs pénze. Nekem diakként sok volt mit ne mondjak..akkpr hívott csak ha kellett valami. Egy db 10000 ftos számlát hallgattam évekig amit kifizetett " nekünk". Tudni kell hogy egy bedöglött gázkazánnal és befizetetlen aramszamlaval hagyott ott. De szerinte is a szent nőt mi nem szerrttük es az volt a problema.
Evek óta nem beszéltünk. Ő letudta azzal hogy neveli mas gyerekeit..hát jó. Részemről is ennyi lesz ha öreg lesz..
Nem, nem jogos, hogy "elengedi a gyerekeit" egy punci miatt. És nem csak, hogy nem jogos, hanem erkölcsileg egy nullának kell hozzá lenni.
Nyilván a kérdező az új nő, és azt akarja, hogy a pasija ne foglalkozzon a gyerekeivel, mert neki ez kényelmetlen. Szánalom. Jól beleválasztott ezzel a nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!