Érthető-e, ha ilyen esetben az apa elengedi a gyerekeivel a kapcsolatot? ⬇️
#60 Vigye az apa is cukrászdába a gyerekeit, vagy bárhová. Pont ezért írtuk sokan, amikor a kérdező azzal jött, hogy kicsi a lakás, hogy szervezzenek házon kívüli programokat.
Egyébként szerintem nem mindegy, hogy az apa új párja hogyan áll a gyerekekhez. Aki gyerekes férfival jön össze, az vegye tudomásul azt is, hogy a párja életének mindig része lesznek a gyerekei és mindig fontosak maradnak számára, időt, pénzt, energiát kell rájuk szánni. Nem vagyok érintett, de az elvált fél helyében és nem szívesen lennék egy olyan párral, aki a gyerekeimet a háta közepére sem kívánja.
61!
Hát tudod, van olyan gyerek, akit a háta közepére se kíván az ember. Hasonló voltam én is.
64!
Te is magadból indultál ki. Az nem zavar? Mindenki magából indul ki, mert önmagát ismeri
..."barátnő az elején próbált kedves, közvetlen lenni..."
Az elején? Ez mit takar pontosan? Az első 1-2 találkozást? Mert akkor nagyon hamar elengedte a dolgot a barinő, nem nagyon erőltette meg magát. Mit gondolt, hogy a gyerekek azonnal a nyakába ugranak örömükben?
Ha igazán jó kapcsolatot szeretett volna kiépíteni ( s ha esze is lenne és felelős felnőtt módjára gondolkodna), akkor tudhatta volna, hogy ez egy folyamat. Akár hosszabb, évekig húzódó folyamat. A kamaszkor egyébként sem könnyű periódus, egy ilyen törés után - szétszakadt a család - pláne nehéz. Nekem sem lenne a szívem csücske az az ember, aki miatt előállt ez a szitu.
Apa elengedte az asszonyt is a barátnő miatt, most a gyerekeit is? Nagyon tudhat valamit a nő..
Kamasz gyerekek, a nő miatt esett szét a család, még jó, hogy nem jópofiznak.
Menjen el otthonról a barátnő arra a napra, amíg ott vannak a gyerekek.
"Menjen el otthonról a barátnő arra a napra, amíg ott vannak a gyerekek."
Az ő lakasa, mókás lenne, ha neki kellene elmennie otthonról.
Kérdező, tuti te vagy a barátnő. Nem tetszik, hogy nem szeretnek a gyerekek? Így jártál...
A pasi pedig ha ott lakik nálad, akkor igenis odaviheti a gyerekeket is. Ezt vállaltad amikor összejöttél vele. Ha tetszik, ha nem. Nem várhatod, hogy mindig az utcán másukáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!