Érthető-e, ha ilyen esetben az apa elengedi a gyerekeivel a kapcsolatot? ⬇️
Én spec új barátnőként írok, bár nem konkrétan miattam volt a válás.
Sosem tiltottam a gyereket, vagy mondtam azt, hogy zavar. Az apukás hètvègéken hagytam nekik időt kettesben olyankor más programot csinàltam vagy volt hogy dolgoztam egy napot a másik nap voltam otthon csak. Idővel elfogadott a gyerek mert látta az én hozzáállásom nem ellensèges, szeretettel fordultam felè de nem erőltettem rá magam. Semmi értelme ellenségeskedni az senkinek nem jó.
Azért a kölköknek se kellene ekkora szarkavarónak lenni és ennyire keresztbe tenni faternak. Miért kell utálkozni, konokul, mereven ellenállni?
Úgyse fogják tudni visszacsinálni a szülők kapcsolatát. Ezzel mindenki sorsát csak nehezítik. Az apjukét, a magukét és egy _ ebből a szempontból _ ártatlan és ártalmatlan kívülállóét is.
Igen, szerintem normalis, ha elengedi az apa is ezt.
Egy utolso kiserletet lehettenni leulni es elmondani a gyerekeinek, hogy figyeljetek ez itt Szilvike 3 eve vele elek, szerelmes vagyok ő eletem parja. Ha minden jol alakul, akkor halalomig vele leszek, o fog idoskoromban pelenkazni, o etet majd. Ti felnottok majd ti is part valasztotok, en is viselkedjek majd igy a baratnotokkel vavy baratptokkal vagy a ferjetekkel felesegetekkel, ahogy ti az en baratnommel? Ezen gondolkodjatok el es tegyunk egy utolso kiserletet. legkozelebb ha jottok koszontok, erdeklodtok, ha o erdeklodik akkor valaszoltok. Egyszeru udvariassag. Ha nem megy, akkor csak hazon kivul talalkozunk, ritkabban. Koszontem a figyelmeteket.
#41 a közösen vállalt felelősséget az apa ledobta magáról és odapasszintotta a volt nejének, ez után az általános eljárás szerint két hetente kap 1/2 napot a gyerekeivel, de még ezt is szeretné magáról lepattintani, mert a gyerekei Isten tudja miért ferdén néznek arra a nőre aki miatt szétszakadt a család?
Miért kéne elvált feleségnek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk apa egy kis puhap.cs?
58!
Tökmindegy, hogy Szilvike szereti e a gyerekeket. Apám felesége nem szeretett bennünket, ő konkrétan a hata közepére kívánt bennünket, ezért is volt nálunk cukraszdai lathatas. De mi épp úgy nem bírtuk Szilvikét, ahogy ő bennünket. Azt viszont megértettük mi is és ő is, hogy apánk az apánk, mi angyerekei vagyunk, ő a felesege és pont ugyanúgy ahogy mi fontosak vagyunk az apanknak, úgy ő is fontos a férjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!