Van jogom hozzá?
A szüleim házához vettem egy lemezgarázst amit azért csináltam pàr éve mert ott laktam,hogy tudjak az autóval hova állni.
Már elköltöztem és szerettem volna elhozni de apám 700 ezer forintot kér akkor vihetem el.
Saját magam vettem és alapozta(betonoztam le)Havonta adtam pénzt rezsire,kajára amíg otthon laktam.Plusz Anyámat meg a dolgozni nem akaró öcsémet is én tartottam el apámmal.
Van ennek valami jogi menete?
Sajnos van ilyen család.
Örülj,hogy neked nem.ilyen van.
Mr.Jajdenagyonokosvagyok.
Mit kezdesz azzal a garázzsal, mégegyszer megveszed, és összeépíted(új alap stb) használtan, ami a tiéd?
Ne hülyéskedj már! Már lassan házat építész ennek az árából.
A pénz kell nekik, de másképp nem tudnak lecsapolni, kell az indok. Ha elviszed,mivel leszel előrébb? Az unokára akkor is tojni fognak,ha adsz nekik 700at.
32es...igazad van tudom én is ezt.
Csak tudod az emberbe forr a méreg...
Forr a méreg, de pénzzel nem tudod lekenyerezni őket.
Ha most ilyenek, akkor ilyenek is voltak mindig, nincs mi hiányozzon,ha megszakítod a kapcsolatot.
És ha nem fogadják el a gyereket, de a pénz azért kéne tőled, már épp elég indok.
Van számlád arról, hogy te fizetted ki a szerkezetet? Ha igen, akkor azzal igazolhatod, hogy a te tulajdonod és szétszedheted.De...
A helyedben nem kezdenék bosszú hadjáratba ellenük, hanem simán hátrahagynám őket és a kisfiúval foglalkoznék. Neki igazán szüksége van rád. Nem veszít sokat ilyen rokonok elvesztésével, a szüleid meg a betegsége miatt a saját zsebüket sajnálják, mert így biztosan nem rájuk fogsz költeni.
Értem, hogy most beléjük rúgnál egy utolsót, de ebből ők csak annyit látnának, hogy még mindig velük foglalkozol, tudnak hatni rád. Ne pazarold erre az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!