Van jogom hozzá?
A szüleim házához vettem egy lemezgarázst amit azért csináltam pàr éve mert ott laktam,hogy tudjak az autóval hova állni.
Már elköltöztem és szerettem volna elhozni de apám 700 ezer forintot kér akkor vihetem el.
Saját magam vettem és alapozta(betonoztam le)Havonta adtam pénzt rezsire,kajára amíg otthon laktam.Plusz Anyámat meg a dolgozni nem akaró öcsémet is én tartottam el apámmal.
Van ennek valami jogi menete?
Nem számít ki mennyire vén.
Senki sem tudhatja meddig él a másik.
Ha van erre pénz akkor hajrá, már csak azért is, mert így nem lehet jelzáloggal megterhelni az ingatlant, ha esetleg tényleg totálisan leégnek, de pénz meg kell...
Ez egy befektetés, érdemes úgykezelni.
Később bőségesen meg fog térülni, hacsak nem gyújtják magukra a házat...
Kedves válaszolók.
Azért vinném el mert nem érdemlik meg autista kisfiúnk lett és kitagadták mondván ők nem lesznek beteg gyerek nagyszülei.
Anyám 54 éves 3 év munkaviszonnyal
Öcsém meg 24 éves lusta dög.
Hugom meg egy drogos 33 éves.
10 éves korom óta dolgoztam otthon mint az állat.
Szegény fiam gunyolták mert autista nem tud beszélni.
Nem vagyok rászorulva a garázsra külön életem házam van amit magamnak kapartam ki.De az ilyen szülők semmit nem érdemelnek.
Csak kihasználtak.
Na akkor kérdező, már látható is, hogy az öcsédtől várják az unokát.
Szóval izzítsd az ügyvédet ameddig nem késő!
Én nem hagynám! Az ilyenek nem érdemlik meg!
Vedd meg Kilóra az egész bandát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!