Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy lenne igazsagos?

Szerintetek hogy lenne igazsagos?

Figyelt kérdés

A kicsi lanyom felvetette otletkent h menjuk el korizni. A nagylanyom is szivesen jonne..Igen am de van belepo.

Ki fizesse a belepoket?

En fizessem mindenkiet? Vagy a nagylanyom (kulon el mar tolunk, sajat keresete van) a sajatjat es en a sajatom + a kicsi lanyomet?

2023. dec. 29. 23:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Szülőként fizetném minden gyerekekmnek a belépőt. Engem úgy neveltek (szintén egy szülő), hogy a gyereket 30 évesen sem lökik ki az ajtón, ha szüksége van segítségre. Vagy egy ebéd meghívásra, ha épp az van. Külön vita és sértődés volt abból, amikor be akartam szállni a keresetemmel. Azt mondta, támogassam majd a saját gyerekem, ne őt. Én így teszek.
2023. dec. 30. 10:55
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Szerencsétlen nagylányod, ezt komolyan mondom :(
2023. dec. 30. 11:00
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
És attól hogy felnőtt már nem is a gyereked? Te vagy az a szülő aki a 18 szülinapján kirugdossa otthonról hogy most már tartsa el magát? Nekem eszembe se jutna nem kifizetni mindkettőét
2023. dec. 30. 13:13
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
Huu én 36 éves vagyok, most karácsonykor anyukám vett nekem egy doboz szaloncukrot a boltban..akkor én most gyerek vagyok?
2023. dec. 30. 13:19
 25/33 A kérdező kommentje:

16os

Kicsit felre ertetted.

Mikor elkezdtem dolgozni, meg anno otthon eltem a szuleimmel. Igy persze h be kellett szallnom a rezsibe.

A nagylanyom mikor elkoltozott, akkor utana mar nem kellett, hiszen nem lakott mar itthon.

2023. dec. 30. 14:42
 26/33 A kérdező kommentje:

Nem gondolnam h gyunyoldni kellene na meg csaladterapiara aincs szukseg. Plane nem masra.

A kerdes lenyege az volt h altalaban masok h oldjak meg az ilyen dolgoka. Nekem masok a sajat szuleimmel a tapasztalatom, es ezt nem feltetlen akarok kovetni. Viszont nem is akarok egy felnott not lekezelni ilyenekben es gyerek pozicioba lokni.

Az osszes ismerosnak meg kicsi a gyerek igy nem tudom errol megkezdezni oket. Gondoltam itt megkerdem. De par normalis empatikus valaszon kivul mast nem kaptam. Es igen nekem nem feltetlen konnyu anyagilag egyedul. Persze ha lenne mibol nem lenne kerdes. De jellenleg az!

2023. dec. 30. 14:56
 27/33 anonim ***** válasza:
85%
Mindkettő egyformán a gyerekem így nekem természetes lenne hogy mindkettőnek fizetem. ha meg nincs pénzem akkor nem viszem korizni egyiket se.
2023. dec. 30. 18:26
 28/33 anonim ***** válasza:
80%

Megnéztem, Szegeden 1500 Ft a felnőtt napijegy. Ha ekkora gondot okoz a nagylány jegyét fizetni, akkor a ti részeteknek is máshol van a helye.

Elképzelni se tudom, hogy ne adjam az egyiknek azt, amit a másiknak adok.

2023. dec. 30. 19:41
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
#28: Honnan tudjuk, hogy Szegedről van szó? Sehol nem írta a kérdező. Pl. a Városligeti Műjégpályára Bp-en a családi jegy (2 felnőtt + 1 gyerek) normál időszakban 6500, kiemeltben (péntek délután és egész hétvégén) 9000 Ft.
2023. dec. 30. 19:52
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Elhivod, ha elmegy akkor ott a penztar elott megkerdezed meghivhatod-e? Es ha azt mondja igen fizeted neki, ha nem hagyod fizesse a sajatjat.
2023. dec. 30. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!