Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy lenne igazsagos?

Szerintetek hogy lenne igazsagos?

Figyelt kérdés

A kicsi lanyom felvetette otletkent h menjuk el korizni. A nagylanyom is szivesen jonne..Igen am de van belepo.

Ki fizesse a belepoket?

En fizessem mindenkiet? Vagy a nagylanyom (kulon el mar tolunk, sajat keresete van) a sajatjat es en a sajatom + a kicsi lanyomet?

2023. dec. 29. 23:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem okoz nehézséget fizesd ki mindenkinek.
2023. dec. 29. 23:11
 2/33 anonim ***** válasza:
98%
Komolyan kérdés benned az,hogy fizesd-e mindkét gyereked belépőjét?
2023. dec. 29. 23:14
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen a szülő fizet. Egyformán kellene kezelni a gyerekeket a koruktól függetlenül.
2023. dec. 29. 23:16
 4/33 anonim ***** válasza:
99%
Ezt a kérdést ugye te sem gondoltad komolyan. A másik mert felnőtt attól ugyan olyan gyereked mint a kisebbik.
2023. dec. 29. 23:19
 5/33 anonim ***** válasza:
98%

Jópár éve nem élek otthon, házas vagyok. Pár hónapja elmentünk egy parkba a szüleimmel meg az unokahúgommal, aki 6 éves. Harmincx éves vagyok, elővettem a pénztárcám, hogy fizessem a saját belépőm, a szüleim úgy lecsesztek,hogy csak néztem. Azt mondták, a gyerek az gyerek, tök mindegy mennyi idős vagyok, kifizetik - félreértés ne essék, egy percig sem vártam el, de nekik ez volt a természetes.

Ez alapján rád hagyom, mit döntesz.

2023. dec. 29. 23:22
 6/33 A kérdező kommentje:

Igen komolyan felmerult bennem a kerdes.

Mivel nem akarom a 26eves lanyom gyerekent kezelni. A kicsi 11 eves neki alap h fizetem. De nagynal nem tudom hol huzzam meg a hatart ezekben a dolgokban. Mindig bizonytalan vagyok h a magyon mint egy felnott nokent (allja a sajat dolgait) vagy kezeljem ebben gyerekent es fizessem.

Egyedul nevelem/neveltem oket anyagilag nem vagyokuk a toppon. De ettol meg ki tudom fizetni.

2023. dec. 29. 23:23
 7/33 A kérdező kommentje:

5os

Nalunk amint elkeztem dolgozni haza kellett adnom a rezsibe es megvenni a sajad dolgaim. A szuleimnek az volt termeszetes h mindegyik gyerekuk ha van onnalo keresete akkor kifizeti a belepojet jegyet stb...

2023. dec. 29. 23:27
 8/33 anonim ***** válasza:
93%
5-ös vagyok, nekem is az volt a természetes, hogy kifizetem, nem vártam el senkitől. Ha nehéz anyagi helyzetben vagytok, akkor mond meg a nagylányodnak, hogy állja a sajátját, így nyilván teljesen más. Ne haragudj, nem akartam beléd állni, és szerintem a többiek sem! Elnézést,ha megbántottalak!
2023. dec. 29. 23:30
 9/33 A kérdező kommentje:

Semmi baj! 🙂

A kerdes az en bizonytalansagombol ered. Mas az amiben en nottem fel es mas amit en igazan szeretnek. Es ott van az is hogyan kezeljem ezeket.

2023. dec. 29. 23:37
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt attól, hogy kifizeted neki is, még nem kezeled gyereként. Legközelebb lehet, hogy majd ő fizet valamit nektek (pl. korizás közben egy forró csokit vagy teát a büfében).

Másrészt ezt miért nem a nagylányoddal beszéled meg? Mi is meghívtuk már párszor a gyerekeinket (a párkapcsolatban különélőt is, a párjával együtt) különféle programokra, szóltam előre, hogy én fizetem. Aztán ott meg pl. a nagylányom párja hívott meg mindenkit egy fagyira/üdítőre/ebédre. Normális szülő-gyerek viszony esetében ez nem kellene, hogy problémát jelentsen.

2023. dec. 29. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!