Szerintetek hogy lenne igazsagos?
A kicsi lanyom felvetette otletkent h menjuk el korizni. A nagylanyom is szivesen jonne..Igen am de van belepo.
Ki fizesse a belepoket?
En fizessem mindenkiet? Vagy a nagylanyom (kulon el mar tolunk, sajat keresete van) a sajatjat es en a sajatom + a kicsi lanyomet?
Jópár éve nem élek otthon, házas vagyok. Pár hónapja elmentünk egy parkba a szüleimmel meg az unokahúgommal, aki 6 éves. Harmincx éves vagyok, elővettem a pénztárcám, hogy fizessem a saját belépőm, a szüleim úgy lecsesztek,hogy csak néztem. Azt mondták, a gyerek az gyerek, tök mindegy mennyi idős vagyok, kifizetik - félreértés ne essék, egy percig sem vártam el, de nekik ez volt a természetes.
Ez alapján rád hagyom, mit döntesz.
Igen komolyan felmerult bennem a kerdes.
Mivel nem akarom a 26eves lanyom gyerekent kezelni. A kicsi 11 eves neki alap h fizetem. De nagynal nem tudom hol huzzam meg a hatart ezekben a dolgokban. Mindig bizonytalan vagyok h a magyon mint egy felnott nokent (allja a sajat dolgait) vagy kezeljem ebben gyerekent es fizessem.
Egyedul nevelem/neveltem oket anyagilag nem vagyokuk a toppon. De ettol meg ki tudom fizetni.
5os
Nalunk amint elkeztem dolgozni haza kellett adnom a rezsibe es megvenni a sajad dolgaim. A szuleimnek az volt termeszetes h mindegyik gyerekuk ha van onnalo keresete akkor kifizeti a belepojet jegyet stb...
Semmi baj! 🙂
A kerdes az en bizonytalansagombol ered. Mas az amiben en nottem fel es mas amit en igazan szeretnek. Es ott van az is hogyan kezeljem ezeket.
Egyrészt attól, hogy kifizeted neki is, még nem kezeled gyereként. Legközelebb lehet, hogy majd ő fizet valamit nektek (pl. korizás közben egy forró csokit vagy teát a büfében).
Másrészt ezt miért nem a nagylányoddal beszéled meg? Mi is meghívtuk már párszor a gyerekeinket (a párkapcsolatban különélőt is, a párjával együtt) különféle programokra, szóltam előre, hogy én fizetem. Aztán ott meg pl. a nagylányom párja hívott meg mindenkit egy fagyira/üdítőre/ebédre. Normális szülő-gyerek viszony esetében ez nem kellene, hogy problémát jelentsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!