Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondanád el finoman a...

Hogyan mondanád el finoman a szüleidnek hogy azért nincs barátnőd mert kicsi péniszed van?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
83%
Nőként mondom nem a nagysága számít, hanem a technika. Ha pl te adsz az előjátékra és csak a nőt kényezteted máris nagyobb előnyben vagy mint a nagyfarku durr bele pasik. Ez q pasik hülye felfogása hogy nekünk q méret számít. Én imádom ha szex előtt kapok egy kis kényeztetést nyelvvel ott alul vagy közben ujjal is.
2023. dec. 26. 19:14
 42/65 anonim ***** válasza:
84%

#40 definiálnád nekem légy szíves a "muja" szót. (Csak érdekel mit jelent)

Kérdező:

Akkor úgy hitetted el magaddal, hogy kicsi, hogy nem is próbálkoztál, nem mondta még neked egy lány sem. Oké...🥲

Az enyém 19 cm, természetesen félbehajtva.

2023. dec. 26. 19:17
 43/65 anonim válasza:
79%

Szerintem nem kicsi, nekem 13 cm, és még nem volt olyan nő, akinek ne lett volna elég, sőt, orgazmusa is volt mindegyiknek.

Voltam már szűzzel és gyerekes anyukákkal is.

A legjobb, ha elkezdesz ismerkedni, ha meg egy nő kidobna ezért, ott valószínűleg más gondok vannak valójában.

Nézz utána annak is, hogy mennyire hosszú egy női hüvely. Szóval nem a méret a lényeg, ha megvan vagy közel van az átlaghoz. A technika, előjáték, és hogy ne menj el 2 perc alatt, ezek számítanak.

És örülj is neki, ha átlagon felüli lenne vagy valami, bele sem tudnád tenni a nőbe "tövig" szerintem, nem lehet jó ilyenekre figyelni a szex során, hogy ne tedd be túlságosan 😀

2023. dec. 26. 19:24
 44/65 anonim ***** válasza:
92%
Kb 18-20 éves korom után nem mondanám el nekik, hogy konkrétan ez az oka, kitalálnék helyette valami mást. Nálunk legalábbis nem szokás intim témákról beszélni, de persze azt neked kell tudni, hogy nálatok ez hogy megy.
2023. dec. 26. 19:26
 45/65 anonim ***** válasza:
87%
Mi közük lenne hozzá?
2023. dec. 26. 19:28
 46/65 anonim ***** válasza:
89%
Nem mondanám el, mert semmi közük hozzá, h mekkora a farkam. Nekik elég max annyit tudni, h nincs barátnőm, a többi az én magánügyem.
2023. dec. 26. 19:40
 47/65 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem a mérted miatt nincs barátnőd, hanem mert olyan személyiség vagy, akiben ez a kérdés, amit kiírtál, egyáltalán felmerül.
2023. dec. 26. 19:53
 48/65 anonim ***** válasza:
90%

Nem olvastam el minden kommentet. De szeretném.leírni az én történetemet,ami neked még a jövő.

Összejöttem álmaim férfijával,és nem a méretéről volt híres. Két gyerekünk is született. Majd hirtelen elmaradt a szex,meg minden,mert a párom arra hivatkozott,hogy engem biztos nem tud kielégíteni. Ezt most egy olyan nő írja neked,aki kb 10 évig szexelt ezzel a férfival. De miatta,mert ezeket gondolta,elveszett minden szexuális vágy. Inkább hozzám sem nyúlt,mert szerinte nekem nem volt elég.

Pedig a mai napig együtt vagyok vele,a mai napig szeretem. De minden hiába,ha testiség nincs köztünk.

Szóval csak azt szeretném ezzel mondani,ha találsz egy megbízható lányt,aki elfogad,és olyannak szeret,amilyen vagy,akkor ne rontsd el az önértékeléseddel.

A párom is csak azt hallgatta,olvasta a médiából,hogy egy kisebb mérettel nem tud kielégíteni egy nőt. Sajnos ő ezt el is hitte. Most ott tartunk,jogy én szenvedek,mert nem egy lakótárssal akarok együtt élni,és ő is szenved,mert azt hiszi, hogy nincs olyan nő,akinek kellene.

2023. dec. 26. 20:17
 49/65 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk úgy, hogy nem azért nincs csajod, mert kicsi a péló.
2023. dec. 26. 20:57
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

#7 "Csak fizetős élményem volt"

Hidd el nekem is, válásnál vitte a fél házat.

2023. dec. 26. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!