Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők akinek még kicsi a...

Szülők akinek még kicsi a gyereke=nem iskolás,nem féltek vagy stresszeltek azon hogy mi lesz ha esetleg a gyereketek majd nem akar tanulni és ezért rossz jegyeket fog kapni?

Figyelt kérdés
A szülők szokták szégyenkezni ha a gyereküknek rossz a tanulmányi atlaga?
2023. nov. 12. 12:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Meg kell szerettetni vele a tanulást és akkor fog tanulni. Kicsi gyerek mellé meg igen is le kell ülni a szülőnek és foglalkoznia kell a gyerekével.
2023. nov. 12. 13:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sokkal inkább az iskolai bántalmazásoktól félek.
2023. nov. 12. 13:12
 3/21 anonim ***** válasza:
14%

Én attól félek (4 éves a fiam),hogy semmire se fogja vinni.

Annyira kis konok önfejű.

Bàr nagyon rafkós is meg alkudozni nagyon szeret.

De nekem is nehéz elhinni,hogy egyszer tanulni fog.

Màsba nem tudok bízni ahogy nő fejlődik az értelme is meg a belàtàsi képessége is.

2023. nov. 12. 13:25
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

1, attól, hogy szeret tanulni, még nem biztos, hogy a képességei is megvannak hozzá, hogy eredményes legyen.

Kérdező, igen, szerintem minden szülőben ott van, hogy mi van, ha nem tanul, ha gyenge, mire fogja vinni...

2023. nov. 12. 13:27
 5/21 anonim válasza:
100%
#3 Azért nem semmi, hogy a 4 éves gyerekednél amiatt aggódsz, hogy semmire nem fogja vinni azért, mert most konok és önfejű. Mutass egy nem-önérzetes kisgyereket.
2023. nov. 12. 13:34
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

#4 ha tanul, belefektetni az időt, energiát, akkor eredményes lesz. + ha örömmel csinálja és nem muszájból, akkor meg garantált a siker.

Ha nálam és több millió másik embernél működik, akkor nála is működni fog.

2023. nov. 12. 13:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azon aggódom, lesz-e egyáltalán normális tanár addigra.
2023. nov. 12. 13:37
 8/21 anonim ***** válasza:
36%

ha tanul, belefektetni az időt, energiát, akkor eredményes lesz

Hát akkor csak gondold ezt. Az öcsém egy végtelenül szorgalmas gyerek volt, és kettesekkel csinálta végig az iskolát, egyszerűen azért, mert az értelmi szintje alacsonyabb volt az áltagnál. Nem éfo, de buta. Majd ha neked is ilyent dob a sors, nehogy bántsd azért, mert rossz jegyeket hoz, biztos nem akar tanulni...

2023. nov. 12. 13:37
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

5ös igen aggódok,az apja vagyok és ő az egyetlen gyermekem.

És én nem voltam ilyen konok ebbe biztos vagyok mert megkèrdeztem és emlékszem is dolgokra.

De igyekszünk

2023. nov. 12. 13:50
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem csodálkozom azon, hogy ilyen neveletlen sok gyerek manapság, ha ilyen hülye kérdéseket sikerül feltenni. Az megvan ugye, hogy rengeteg olyan dolgot kell majd megtennie, amit nem szeretne? Erre való a nevelés, jutalmazás, büntetés, satöbbi. Vagy azt gondoltad megoldja a gyerek magától, meg ott a net, vagy pontosan mi az elképzelés?
2023. nov. 12. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!