Szülők akinek még kicsi a gyereke=nem iskolás,nem féltek vagy stresszeltek azon hogy mi lesz ha esetleg a gyereketek majd nem akar tanulni és ezért rossz jegyeket fog kapni?
Én attól félek (4 éves a fiam),hogy semmire se fogja vinni.
Annyira kis konok önfejű.
Bàr nagyon rafkós is meg alkudozni nagyon szeret.
De nekem is nehéz elhinni,hogy egyszer tanulni fog.
Màsba nem tudok bízni ahogy nő fejlődik az értelme is meg a belàtàsi képessége is.
1, attól, hogy szeret tanulni, még nem biztos, hogy a képességei is megvannak hozzá, hogy eredményes legyen.
Kérdező, igen, szerintem minden szülőben ott van, hogy mi van, ha nem tanul, ha gyenge, mire fogja vinni...
#4 ha tanul, belefektetni az időt, energiát, akkor eredményes lesz. + ha örömmel csinálja és nem muszájból, akkor meg garantált a siker.
Ha nálam és több millió másik embernél működik, akkor nála is működni fog.
ha tanul, belefektetni az időt, energiát, akkor eredményes lesz
Hát akkor csak gondold ezt. Az öcsém egy végtelenül szorgalmas gyerek volt, és kettesekkel csinálta végig az iskolát, egyszerűen azért, mert az értelmi szintje alacsonyabb volt az áltagnál. Nem éfo, de buta. Majd ha neked is ilyent dob a sors, nehogy bántsd azért, mert rossz jegyeket hoz, biztos nem akar tanulni...
5ös igen aggódok,az apja vagyok és ő az egyetlen gyermekem.
És én nem voltam ilyen konok ebbe biztos vagyok mert megkèrdeztem és emlékszem is dolgokra.
De igyekszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!