Hogyan mondanád el finoman a szüleidnek hogy azért nincs barátnőd mert kicsi péniszed van?
21-es vagyok.
Kezdjük elölről a témát. :) Sztornó, amit írtam.
Tehát olyan érv kell, ami által elengedik a témát.
Ismerkedsz, randizgatsz, keresed az igazit, majd ha megtaláltad, bemutatod nekik (a szüleidnek).
#24, #26 😃
"Hogyan mondanád el finoman a szüleidnek hogy azért nincs barátnőd mert kicsi péniszed van?"
Szerintem erről nem kell tudniuk. Önbizalomhiányod van. Egy normális lányt aki szeret téged nem fogja annyira zavarni, hogy neked 12 cm, ezt csak te meséled be magadnak.
Meg a mikropéniszű hülye haverjaid, akik azt mondják nekik 20+ cm. Szedd össze magad és legyen egy kis bátorságod!
És nem is azzal kell kezdeni az ismerkedést, hogy:
"Szia! Tamás vagyok, 12 cm-es a farkam..."
Majd ha eljutottatok odáig, hogy dugtok, majd beszélhetsz a barátnőddel erről azután is.
Ha nem ismerkedsz akkor miért nem azt mondod?
Egyre szánalmasabbak a trollok
Tudják hogy nem ismerkedek s ezt nem értik miért
Már odáig fajult a dolog hogy megkérdezték ugye nem bzi vagy...
Nyilván ezekkel takarózom hogy idő,önbizalomhiány,csúnya vagyok stb de ezt nyilván sokáig nemlehet csinálni
"Tudják hogy nem ismerkedek s ezt nem értik miért"
Nézd, az a szülő, aki annyira se ismeri a gyerekét, hogy tudja, egy gátlásos, magának való alak, azt pont nem fogja érdekelni, miért nem csajozol.
Ezt írtad: "Nagyon közeli kapcsolatban vagyok a szüleimmel."
Utána pedig ezt: "Már odáig fajult a dolog hogy megkérdezték ugye nem bzi vagy..."
Nagyon ostoba vagyok, de mégis szeretném megérteni: akikkel nagyon jó kapcsolatban van valaki, azok hogyhogy leb...zzák?
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy tapintatosan megkérdezik, melyik nemhez vonzódsz.
De ehhez képest a valós ok elmondása már nem nagy lépés.
---
Ha volt bátorságod fizetős nőhöz elmenni és nála elmenni, akkor nem lehetsz olyan félszeg, amilyennek mondod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!