Ez jó nevelés-e?
Ismerek egy lányt, aki külföldön tanult, valamilyen médiával és marketinggel kapcsolatos szakon. Eddig 5 helyen dolgozoztt az elmúlt két és fél évben, a munkahelyei közti üres idő közel 10 hónap eddig, azért kellett hazamennie mindig, mert az anyukája mindig hazahívta, amúgy is számon tartotta Messengeren a napját, mindennap egy óra videóbeszélgetés, sok-sok chat.
Igaz, hogy nem ugyanazt a pozíciót csinálta az összes munkahelynél, de ez előny vagy hátrány lesz későbbiekben?
Marmint most mire gondolsz? Az a baj, hogy hazament? Vagy az, hogy tul sokszor valtott munkat?
Utobbi szerintem nem gond. En is rengeteg helyen dolgoztam mar, pont azert, mert nem talaltam meg a megfelelot. A mostani munkahelyemen mar 5 eve vagyok, szeretem, maradok is, amig lehet.
Miert kene beletorodni a szarba? Ezt nem ertem.
A latogatasban se latok gondot, de az mar persze egy masik problema, ha az anyuka szoros kontroll alatt tartja a tavol elo, felnott gyereket.
De a gyereknek meg kene huzni a hatarokat, mashogy nem fog menni.
Jó e vagy sem ebből nehezen lehet megítélni.
Felnőtt a lány nem?
Mert akkor már nem igazán szorul nevelésre.
És mi volt az indok amiért hazahívta?
Mennyi idő alatt volt ennyi munkahelye?
Ez nem feltétlen baj amúgy. Eleinte én is 1-2 évente váltottam. Mindig jobb helyre. Majd végül megtaláltam a tutti helyet és megmaradtam ott.
Nálam az, ha valaki felnőttként naponta jelentkezik anyucinál az viszont gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!