18. évében levő lányommal itt van valaki aki tanácsot tudna adni szülői kérdésemre, gondra?
A lányod párjának már most sincs ott semmi keresnivalója. Be van jelentve hozzád?
Ha nincs, akkor illegális lakásfoglalóként rakasd ki. Nyilván a lányodnak fog tetszeni ez a lépés, és a viszonyotok végleg tönkremegy, de őszintén: szerintem erre már most is ihatod a hideg vizet.
Ha a lányod akar, menjen vele gyerekestül.
A lányod párjának már most sincs ott semmi keresnivalója. Be van jelentve hozzád?
Ha nincs, akkor illegális lakásfoglalóként rakasd ki. Nyilván a lányodnak fog tetszeni ez a lépés, és a viszonyotok végleg tönkremegy, de őszintén: szerintem erre már most is ihatod a hideg vizet.
Ha a lányod akar, menjen vele gyerekestül.
Pontosan azt akartam írni, amit az első. Amint betölti a 18-t, ki kell pakolni a bagázst.
Addig sem kell venni nekik semmit, se kaját, se gyógyszert, se semmit.
Nagyon nehéz lesz és még inkább megterhelő :(.
Lehet, hogy en ide bevonnam a csaladsegitoket. Nem tudnak gondoskodni a sajat gyerekukrol, nyilvan magukrol se.
Talan ha a kormukre lenne nezve, vedelembe vennek a gyereket elso korben, akkor az mar egy olyan kenyszerhelyzet lenne, ami hatasara egyszeruen muszaj elmenniuk dolgozni, kulonben elveszik a gyereket.
Bar naiv vagyok, ha azt gondolom, hogy ilyen link alakoknak fontos a gyerekuk, igaz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!