Van itt csaladjogi ugyved, aki valaszolna par kerdesemre?
Hat jo :)
Valamit csak kiokoskodunk egyutt. :)
Szoval,a parommal 5eve vagyunk egyutt.Most varjuk a kisbabankat. Az O csaladja mindig is ellenezte valamiert a kapcsolatot,hiaba igyekeztem az 5ev alatt.Mar odaig fajult a helyzet,hogy a parom edesanyja es a parom testvere okyan szinten osszefogtak ellenem,hogy teljesen a padlora kuldtek minket lelkileg.Sertegettek,fenyegettek engem es sokszor probaltak minket szetvalasztani,mocskosul beszeltek velem.(Nem csak velem csinaljak ezt,a parom osszes fiu testverenek a baratnojevel ezt csinaljak.) Egyszeruen nagyon primitiv emberek.Ki ha nem ok.Szoval most babat varunk,6honapos vagyok.Messze lakunk most toluk,parom honapokig nem beszelt veluk,csak karacsonykor hivta fel az edesanyjat.Mivel messze elunk es nem erintkezem veluk,igy nem tudjak,hogy terhes vagyok.Regota terveztuk a babat,nem egyszer a fejemhez vagtak,hogy remelik,hogy soha az eletben nem lehet gyerekunk.De ha most megtudjak,hogy babank lesz ,igy biztosan kovetelni fogjak a lathatast( a parom edesanyja es a testvere) marcsak azert is,hogy engem kikeszitsenek.Szoval,ugy erzem eletceljukka valt ,hogy engem tonkre tegyenek es elvalasszanak minket.Megmondom oszinten ilyen emberekhez nem szivesen engednem a gyermekem.Biztos vagyok benne ,hogy ellenem hangolnak.Sot ,szerintem meg arra is hajlandoak lennenek,hogy megprobaljak elvenni tolem.De ezt soha nem hagynam.Tudok valamit esetleg tenni,hogy ezt elkeruljem?Marmint a lathatasi jogot. Mar azon is gondolkodtam,hogy nem irom ala az apasagi nyilatkozatot.Marha ezt megtehetem.Mar teljesen tanacstalan vagyok ez ugyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!