Hogyan mondanád el finoman a szüleidnek hogy azért nincs barátnőd mert kicsi péniszed van?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 17:05
12/65 A kérdező kommentje:
Ha tudnák akkor nem lenne téma hogy miért nem ismerkedem és miért nincs barátnöm
2023. dec. 26. 17:24
13/65 anonim válasza:
Ha csak "fizetős" élményed van, akkor az önbizalomhiányodból adódóan nem jött össze lány. Ha nem küldöd el 5 perc chatelés után a farkad, normális vagy a lánnyal és nem vagy igénytelen, akkor simán össze tudsz szedni egy lányt, akivel szerelemből is együtt lehetsz.
14/65 anonim válasza:
'12 cm és vastagság sem az "igazi"'
. Tehát ki lehet jelenteni, hogy lelki gondról van szó, kevés önbizalomról.
Ez a méret ugyanis bőven a normális tartományban van, anatómiailag nem indokolja, hogy ne lehetne kapcsolatod.
15/65 anonim válasza:
Ugyan már,12 cm nem vészes, 13 az átlag, csak persze minden férfi azt kamuzza 20 fölött van.
16/65 anonim válasza:
12 teljesen rendben van. Amúgy meg ha zavar, keress aszexuális lányt, sokan vannak.
17/65 anonim válasza:
A szüleidnek ehhez semmi köze, egyébként úgyis feltehetően tudják. Lehet, apádé sem nagy és mégis itt vagy. Nem ezen múlik ugyanis sem a nemzés, sem az örömszerzés. Az önbizalom fontosabb.
18/65 A kérdező kommentje:
Nagyon közeli kapcsolatban vagyok a szüleimmel
Ök állandóan azzal jönnek hogy nemvagyok csúnya sikeres is vagyok mégis miért nincs barátnöm..
Szeretném velük valahogy ezt a témát lezárni
2023. dec. 26. 17:36
19/65 anonim válasza:
Egyrészt nem kicsi, férjemnek is ekkora. Másrészt nagyon sok oka lehet, ha valakinek nincs barátnője, pl. egyszerűen nem talál olyat aki tetszene. Én biztosan nem mondanám meg ezt az okot, teljesen felesleges.
20/65 anonim válasza:
Van egy ismerős, öt gyereke van. Szakmámból kifolyólag láttam, mekkora. A legkisebb, amit láttam, pedig tizenévig voltam nővér urológián...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!