Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim amióta felnőttem 1...

A szüleim amióta felnőttem 1 Ft-al nem patronáltak, sőt még ők vették el a pénzemet amikor velük laktam, ők azt hiszik az a nagy támogatás, hogy ehetek náluk. Hogy lehetnek ilyen mérgező szüleim?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 13:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nos ebben igazuk van, mert a kaja árak is brutálisak, de ettől függetlenül, nekem is szarul esne, viszont ez is hajt előre hogy talán mégis jobb lenne egyedül költözni albérletbe (az jóval drágább lesz elhiheted) - de ugye akkor legalább senki nem tud a képedbe vágni semmit... Munkahelyed kivéve, de jól vettem ki otthon is dolgoztál ha volt miből elvenni..
2023. dec. 28. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!